/

Judecătoarea Pivniceru, primă de pensionare de 30.000 de euro. Pensia anuală, aproape 400.000 de lei. Alți judecători cer aceeași primă în instanță

Judecătoare, primă de pensionare 30.000 euro
Judecătoare, primă de pensionare: 30.000 euro (sursa: Inquam Photos/George Călin)

Judecătoare, primă de pensionare: 30.000 euro. Fosta judecătoare CCR Mona Pivniceru a primit, la pensionare, o primă echivalentă cu șapte salarii de încadrare.

Judecătoare, primă de pensionare: 30.000 euro

Valoarea primei, 30.000 de euro.

Citește și: Prima de pensionare a magistraților, echivalentă cu șapte salarii, criticată chiar de un judecător: Legal, trebuie respinse cererile de acordare a acestei prime

Informația apare în acțiunea depusă la instanță de o altă judecătoare, dar cu grad de tribunal.

Citește și: Lăcomie extremă a magistraților pensionari speciali: vor și bonus de pensionare, echivalentul a șapte salarii, au dat instanțele în judecată

Această judecătoare cere ca și ea să primească o astfel de primă de pensionare, nu doar judecătorii Curții Constituționale.

Ea a invocat în favoarea sa, potrivit Ziarului de Iași, prevederile Statutului Magistraţilor, adoptat în 2004. Conform acestuia, „judecătorii şi procurorii cu vechime continuă în magistratură de 20 de ani beneficiază, la data pensionării sau a eliberării din funcţie pentru alte motive neimputabile, de o indemnizaţie egală cu 7 indemnizaţii de încadrare lunare brute”. Dacă magistratul a decedat înainte de pensionare, indemnizaţia se acordă familiei.

Citește și: Viața de lux a șefului CCR, Marian Enache: 9.000 de euro lunar (300 de euro pe zi) – cheltuieli, plus economii de aproape 6.000 de euro pe lună. Totul, din bani publici: salariu, pensii speciale, sporuri

La ora actuală, indemnizaţia brută a unui judecător cu rang de tribunal se ridică la aproape 29.000 lei, salariul net fiind de aproximativ 16.800 lei.

Se invocă discriminarea între CCR și celelalte instanțe

În plângerea sa, mai arată sursa citată, judecătoarea a arătat că magistraţii pensionari sunt discriminaţi faţă de cei ai CCR. Şi aceştia beneficiază de o primă la sfârşitul mandatului lor de nouă ani, echivalentă cu „doar” şase indemnizaţii nete.

Citește și: Șeful CCR, Marian Enache, moșier la marginea Bucureștiului: mii de metri pătrați de teren în comune de lux, lângă pădure. Enache câștigă 15.000 EUR lunar din salariu și pensii speciale

Judecătoarea ieşeană Monica Pivniceru, care şi-a încheiat mandatul de judecător constituţional anul trecut, a primit astfel o primă de aproape 30.000 de euro.

Discriminarea invocată de judecătoarea cu grad de tribunal nu ţine însă de diferenţa de valoare a primei, ci de faptul că judecătorii constituţionali o primesc, iar ceilalţi, nu. Prin mai multe legi sau ordonanţe emise anual începând cu 2010 pentru echilibrarea bugetului naţional, Parlamentul a suspendat plata primelor tuturor judecătorilor, cu excepţia celor ai CCR.

Ai exclusivitățile Defapt.ro cu doar un click pe butonul „Urmăriți”/„Conectați-vă” în Google News (dreapta sus)

De fiecare dată, formularea a fost aceeaşi: „nu se acordă ajutoarele sau, după caz, indemnizaţiile la ieşirea la pensie, retragere, încetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea în rezervă”. În şirul tipurilor de indemnizaţii a căror plată este suspendată nu a fost menţionată şi „indemnizaţia la încheierea mandatului”, de care beneficiază judecătorii CCR.

Urmărește-ne pe Google News

_______________________________

Defapt.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială.

Defapt.ro nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice.

Defapt.ro poate fi sprijinit prin donații pentru susținerea jurnalismului independent: 

FORMULARUL 230

Donează prin PayPalpaypal icon
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului Defapt.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT BANCAR: IBAN RO48BRDE445SV97760644450

Deschis la BRD


Donează prin Patreon


Asociația „Doar fapte, CIF 45500057.

67 Comments

  1. Prostii la muncă,pensii de maxim 500 euro lunar,iar judecătorii,polițiștii, procurori,politicieni,toți mana in mână,au prime de pensionare,și pensii nesimțite
    Dar noi toți acceptam fără să luăm atitudine.Noi ,aceștia ,multi,sclavii,LOR,ne merităm soarta pentru că acceptam tot ceea ce ei vor

    • Cum palestinienii i-au lasat pe teroristi la ei in tara si acum ei au de suferit, asa si noi daca permitem specialilor sa isi acorde privilegii peste privilegii, o sa suportam taxe si impozite marite pentru ai indestula pe nesatuii de speciali in frunte cu magistratii. Au si facut multa dreptate estia in tara asta

      • Mai există vreo afurisită de țară pe planeta asta , unde niște slujbași la stat își decid singuri veniturile și guvernul corupt și eșuat aprobă pe loc?

  2. Aveti impresia ca mentalitatea de care dau dovada , de a cere continuu bani fara nici o justificare , nu o depășește pe cea a celor care își însușesc bani din bancomate?

      • Legi nesimțite pentru jigodii ordinare. De ce nu mai iese nimeni în stradă să demonstreze împotriva acestor inechități? Ce să înțeleagă poporul? Pe lângă numeroasele cazuri de conflict de interese, tocmai aceste jigodii, care ar trebui să „păzească” litera constituției, o „siluiesc” de căte ori au ocazia.

        Egalitatea în drepturi ARTICOLUL 16
        (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
        (2) Nimeni nu este mai presus de lege.

        • Jigodii ordinare!!!
          Jigodiile astea oricum ar iesi cu o pensie mare chuar daca s-ar calcula ca la toti ceilalti, dar nu se multumesc nesimtiti, vor sa fie mai presus de legesau legea au facut-o impreuna cu jigodiile politice pentru ei. Ma intreb atunci principiul ca toti suntem egali in fata legii unde se aplica domnilor speciali

  3. Să vă fie rușine pentru pensiile nesimțite și pentru primele de pensionare, sunteți neoameni. Nu vă mai ajunge. Ați capusat statul român, de la judecătorii până la CCR. Românul de rând abia își întreține familia și voi nu vă mai saturați.

  4. Am mai văzut asemenea știri.
    Ce folos că voi aflați aceste evenimente,nu se schimbă nimic. Este dreptul lor. Profită de societatea naivă,indiferenta și scârbită de capitalismul primitiv.

    • Este in firea omului, lacoma si de nestavilit sa vrea tot mai mult si mai mult, asemeni Locuintei mortilor.
      Daca acestia se numesc judecatori, unde oare se mai gaseste Legea Bunului Simț..
      Oare nu ne mai invață nici firea sa deosebim lucrurile drepte si curate câștigare in mod cinstit si corect???
      Sunt vremuri de final, in care iubirea de bani devine desavarsita, atingând cote fabuloase de prostie si ingratitudine, bucurandu-se ca in conturile ei se varsa valori nemeritate ale unor oameni frumosi ce trudesc ptr o existenta decenta.

  5. Peste un milion de copii români traiesc sub pragul saraciei-nu au acces la educatie hrana îmbrăcăminte sănătate.Traiasca fsn(psd pnl udmr si minoritarii).

  6. Asta reprezintă plata clasei politice către acoliții magistrati, 2 clanuri care ruinează poporul român, de parcă nu ar ajunge, vânzarea țării de către politicieni străinilor, prescrierea celor mai mari fraude și mega-escrocherii (infăptuite inclusiv de unii magistrati) promovată chiar de CCR. Este greu de crezut și înțeles, dacă românii se mai prezintă la vot, pentru asemenea specimene lipsite de orice urmă de onestitate si apartenența la poporul român, politicienii și magistrații !. Toate astea nu au nici o logică și legătura cu democrația.

    • Dupa ce a distrus cat a putut democratia , ajutand toti penalii sa scape , acuma ia si un purcoi de bani pentru asta. Nu-i asa ca e frumos.

  7. Romanul nu se dezminte! Frați români , poporul nostru a creat niste ziceri înțelepte, precum: unde-i lege nu-i tocmeală; cine are carte are parte, câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia… De ce , fraților, nu vedeți ce se întâmplă cu adevărat, că tot suntem înțelepți?! Clasa politică nu își îndeplinește misia constituțională de a lua măsuri economice în vederea creșterii nivelului de trai?! Că să nu observăm asta, abate atenția asmuțind românii unii împotriva altora , și așa ei nu se mai văd ce fac sau ce nu fac. Un întreg aparat deservește pe acești ditamai demnitarii!
    Ei nu prezintă justificări pe banii primiți , și atunci cu ce tupeu comentează despre alții cu privire la temeinicia drepturilor acordate…tot de ei! Pentru intrarea în UE au reglementat multe drepturi și apoi nu le-a au mai dat. Magistrații așa au pățit DAR militarii, polițiștii , securiștii nu!. Iau in continuarea la pensie 20 salarii! Problema nu e că le iau , problema e a acestui stat care nu își respectă legile date de ei insusi! Jefuiesc pur și simplu cetățenii, iar ei nu au de gând să răspundă pentru modul cum gestionează tara. Fără justiție nu exista stat de drept! Doamna Mona Pivniceru este un judecător desăvârșit și nu a făcut decât să respecte legea
    !

  8. Rusine justitiei romane , care ia pensii speciale pe spinarea poporului .Legi date pentru bunastarea lor si prostimea , cu pensii minuscule si cu salarii ciuntite .Daca tot au gasit legala taierea sporurilor , de ce nu si au taiat si pensiile lor , speciale , pentru care n au cotizat nimic si fura fara rusine din banii nostri , ai tuturor ! Sunt corupti toti .

  9. Dna Nedelcu Antoaneta, sunteți prost informată sau direct intenționată să dați cu noroi în militari/politisti/etc. Cred că faceți parte din sistemul de justiție altfel nu puteați să faceți asemenea aberații.
    Cred că din 2005 nu s-au mai dat acele 6-7 salarii compensatorii la armata, la ieșirea la pensie. De asemenea, vă rog, să nu comparați pensiile din sistemul de ordine publică, care au o medie de 4000 lei cu cele din justiție care sunt de cca. 20.000-50.000 lei.
    Vă dau aceste detalii în calitate de fost polițist, din 1992, cu 27 ani vechime, pensie de 3900 lei, care mi-am desfășurat activitatea pe stradă, prins hoți, tâlhari, scandaluri în restaurante, baruri, etc, ziua, noaptea, de cele mai multe ori încătușați, duși, în primă fază la procurori, apoi la judecători, apoi lăsați în libertate deoarece nu prezentau pericol public dar ei se băteau cu noi, ne ultragiau dar nu conta.
    Am avut colegi care au lucrat în miliție, până în 1989 și care ne povesteau că procurorii lucrau cu ei pe teren iar salariul lor sau al judecătorului nu era mai mare cu 1000 lei față de al polițistului, din stradă. Era decent dar acum să-i dai celui din stradă, care are contact direct cu infractorul 5000 lei iar procurorului /judecătorului 15.000-40.000 lei oare nu este strigător la cer? Ce pericol are procurorul/judecătorul care stă la birou sau în sala de judecată unde infractorul este încătușat /supravegheat de polițist? Chiar nu se pune în cumpănă pericolul meseriei?
    Vedem, de multe, ori polițiști ultragiati dar judecătorii îi lasă pe infractori liberi, că nu prezintă pericol social dar mi-aș pune întrebarea dacă ar fi ei ultragiati, i-ar mai lăsa în libertate….. Vai de noi…… Ei, procurorii/judecătorii ar trebui să aprecieze munca celor care îi aduc în fața lor, pe tavă, pe infractori. Nu suportă nici un pericol, deci nu ar trebui să-i desconsidere pe polițiști. Așa cum ne respectă, îi vom respecta și noi iar ei ar trebui să înțeleagă ce vreau să spun…..

  10. Lipitorile dracului, își dau și își apără singuri privilegiile iar acum, când s-a primit ‘dezlegare’ sa se dea ‘ la liber’ acestea, parcă din răzbunare vor mai mult. Duce-v-ați în mormânt cu toți banii pe care ii luați.

  11. Nesătui și îmbuibați care țin dosarele la sertar până se perimează iar infractorii scăpa de pedeapsa legii și de confiscări! Și pe vremea lui Confucius exista răspunderea magistraților dar a fost desființată când s-au înmulțit javrele și profitorii! Și cine le-a dat putere? Ce ați făcut cu țara asta? Când a mai avut ea pace 33 de ani fără să se facă nimic? Doar ați vândut, trădat, furat! V-ați dat mâna la distrugerea ei! Nu o sa fiți iertați în veci!

  12. Furt din banul public!Care Sint meritele acestor judecători care în numeroase rânduri au încălcat Constituția și legile țării?Așteaptă să fie bătuți cu pietre?Statul din cauza legilor făcute la cererea lor ia din banii celor care au contribuit la asigurările sociale și îi da acestora lasindu-i pe aceștia fără mijloace de subzistenta.Nu au pic de bun simt

  13. Dragi concetățeni, ca și la noi , și la voi unii iau, alții dau. Asta era mesajul meu și se referea la atitudinea statului, iar nu la militari. Pe un site al acestora am aflat toate acestea… Cât privește salarizarea noastră tine de ierarhia pe care tot legislativul și executivul o fac. Oricum nu ne putem compara pentru că fiecare se compara cu cei care exercită în activitatea lor același tip de acte . Bunăoară, justiția e pe același plan cu celelalte puteri ale statului, că exercita un anumit tip de putere cu consecința emiterii unor acte cu valoarea unei legi. Dar nu e cazul să fac eu aici teoria puterilor statului, că au facut o alde Robespierre și Montesquieu. Deci, asta e diferența de indemnizație… Și mai sunt și alte concepte ale statului de drept care garantează independenta justiției. Cum ziceam, e prea mult sa discutam despre acest cadru. Pornim de la situația premiza că toți știm ce înseamnă statului de drept. In constituție se reglementează clar și rollul armatei și îl cunosc f bine pentru că în familie sunt multi militari ( dintre toți). Așa că înainte de a ne urechia că avem salariu mari, vedeți genul proxim și diferența specifică pentru a înțelege de ce lucrurile funcționează Intr un fel pe care multi nu îl acceptați emoțional. Domnilor, toți avem drepturi și eu nu mă uit la car câștigă demnitarii, doar că sunt aleși , deci nu dau ceva examene cum o facem noi ceilalți. Eu analizez statul care greșește dând legi abuzive. Hai sa vedem ograda noastră și să luptăm pentru ea. Noi așa am făcut!

    • Dragi concetățeni, ca și la noi , și la voi unii iau, alții dau. Asta era mesajul meu și se referea la atitudinea statului, iar nu la militari. Pe un site al acestora am aflat toate acestea… Cât privește salarizarea noastră tine de ierarhia pe care tot legislativul și executivul o fac. Oricum nu ne putem compara pentru că fiecare se compara cu cei care exercită în activitatea lor același tip de acte . Bunăoară, justiția e pe același plan cu celelalte puteri ale statului, că exercita un anumit tip de putere cu consecința emiterii unor acte cu valoarea unei legi. Dar nu e cazul să fac eu aici teoria puterilor statului, că au facut o alde Robespierre și Montesquieu. Deci, asta e diferența de indemnizație… Și mai sunt și alte concepte ale statului de drept care garantează independenta justiției. Cum ziceam, e prea mult sa discutam despre acest cadru. Pornim de la situația premiza că toți știm ce înseamnă statului de drept. In constituție se reglementează clar și rollul armatei și îl cunosc f bine pentru că în familie sunt multi militari ( dintre toți). Așa că înainte de a ne urechia că avem salariu mari, vedeți genul proxim și diferența specifică pentru a înțelege de ce lucrurile funcționează Intr un fel pe care multi nu îl acceptați emoțional. Domnilor, toți avem drepturi și eu nu mă uit la car câștigă demnitarii, doar că sunt aleși , deci nu dau ceva examene cum o facem noi ceilalți. Eu analizez statul care greșește dând legi abuzive. Hai sa vedem ograda noastră și să luptăm pentru ea. Noi așa am făcut! Și relativ la argumentele dvs, daca nu operam cu conceptele statului de drept , riscam să susținem idei comuniste și neomarxiste! Nu cred că sunt benefice, iar România e stat de drept. Încă.

      • Dragi concetățeni, ca și la noi , și la voi unii iau, alții dau. Asta era mesajul meu și se referea la atitudinea statului, iar nu la militari. Pe un site al acestora am aflat toate acestea… Cât privește salarizarea noastră tine de ierarhia pe care tot legislativul și executivul o fac. Oricum nu ne putem compara pentru că fiecare se compara cu cei care exercită în activitatea lor același tip de acte . Bunăoară, justiția e pe același plan cu celelalte puteri ale statului, că exercita un anumit tip de putere cu consecința emiterii unor acte cu valoarea unei legi. Dar nu e cazul să fac eu aici teoria puterilor statului, că au facut o alde Robespierre și Montesquieu. Deci, asta e diferența de indemnizație… Și mai sunt și alte concepte ale statului de drept care garantează independenta justiției. Cum ziceam, e prea mult sa discutam despre acest cadru. Pornim de la situația premiza că toți știm ce înseamnă statului de drept. In constituție se reglementează clar și rollul armatei și îl cunosc f bine pentru că în familie sunt multi militari ( dintre toți). Așa că înainte de a ne urechia că avem salariu mari, vedeți genul proxim și diferența specifică pentru a înțelege de ce lucrurile funcționează Intr un fel pe care multi nu îl acceptați emoțional. Domnilor, toți avem drepturi și eu nu mă uit la car câștigă demnitarii, doar că sunt aleși , deci nu dau ceva examene cum o facem noi ceilalți. Eu analizez statul care greșește dând legi abuzive. Hai sa vedem ograda noastră și să luptăm pentru ea. Noi așa am făcut! Și relativ la argumentele dvs, daca nu operam cu conceptele statului de drept , riscam să susținem idei comuniste și neomarxiste! Nu cred că sunt benefice, iar România e stat de drept. Înca. Să gândim rațional : eu cu un venit de 30 000 lei ( exemplu) dau la stat până rămân cu 18000 în buzunar. Deci, cum voi îmi plătiți taxele?! Cu 35 ani de muncă specifică! Am conștiința muncii împlinite!

        • Madam….te scremi cam mult ptr a apara privilegiile magistratilor, care si asa sunt pro infractori! Un stat puternic are o justitie corecta si intangibila! Uita-te cum infractori grei din Romanika sunt fugiti pe afara, infractori carora li se prescriu condamnari, infractori care mituiesc si scapa,etc! Acest stat este corupt pana in maduva oaselor! Si culmea este ca noi, pulimea nu facem nimic!

    • Ma gândesc cu mila la voi ăștia nesattuli cu atât de mulți bani și bunuri de nu mai știți de ele când va veni ceasul plecări dincolo cu cata durere o sa va despărțiți de toate,caci de dus nu o sa duceți nimic
      Deci foarte bine la lacomi sa li se dea în ultima luna cu milioanele dar să li se confirme ca sunt ultimele.

  14. Multi dintre si cei care scriu aici l-au votat pe Dragnea…cel care o inceput sa dea la toti mai mult sa scape de temnita…prietenul cel mai inversunat al bugetarilor pensionarilor intrun cuvant al populistilor….ei acuma cu banii mai multi ai bugetarilor sa vezi ce preturi sunt deja dar sa vezi care vin…astia de acuma la fel de idioti in loc sa reduca cheltuiala impovareaza tot pe cei care lucreaza pt ei….aceasi polititica de stil dragnea…

  15. Antoaneta, gândești prost și partinic. Necazul este că sunt mulți ca tine și de aceea țara este unde este. Cu ce este munca ta nai specială decât a inginerului, economistului, medicului, profesorului etc. Cu ce este munca ta mai specială decât a celor care lucrează în sectoare productive, creatoare de plus valoare de unde tu și altii prea mulți ca tine vă (prea) îndestulați ? În care țară civilizată ai văzut această discrepanță uriașă între veniturile angajaților la stat și cei din mediul privat, între salariul maxim și salariul minim pe economie. Faci parte din categoria celor care gândesc precum babuinii.

    • Vasile, nu noi am caracterizat activitatea noastră că fîind speciala și nu are legătură cu importanta muncii. Probabil că au avut în vedere restricțiile și incompatibilitățile și așa s- a creat un statut urmare a unor decizii ale unor organisme internationale, precum ONU în 1985 și statele membre au preluat, așa ajungând și Romania sa adere prin semnarea de acte internaționale. Consecința e că eu gândesc în limitele acestor acte, prin profesia noi fiind chemați să aplicam legea. . Veniturile noastre sunt date de legislativ și executiv, însă multe drepturi legale nu le au dat și nu numai nouă. Sunt 33 000 procese ale noastre 0e aceasta tema, dar restul până la 900 000 de procese aparține altor profesii. Și…de 5 ani statul refuza trecerea unui drept legal!!! Informarea voastră ar face sa nu mai susțineți asemenea alegații, ci ce mult sa criticați legislativul și executivul pt legile date. Noi vb numai pe lege, ei fac politica, lumea ii votează , dar nu își îndeplinesc misia constituțională. De a lua masuri economice pt creșterea nivelului de trai! De delcuaici deriva totul. Ne-au învrăjbit că să ne controleze mai bine.

  16. Eu zic că e bine. Pensie de stat, pensii speciale de mai multe feluri, prime de tot felul, bani cu nemiluita pentru șmecheri. Cred că doamna a inventat ceva important de pe urma căreia beneficiază întreaga omenire altfel cum să iei atâția bani. Sunt curios câtă pensie primește un judecător în Germania, sau Franța.
    Parcă văd că în curând în loc de mărirea anunțată a pensiilor amărâte o să ne anunțe Ciolacu că e gaura mare la buget, iar mărirea se amână.
    Cred că mulți români cu pensii și salarii mizere ar ieși în stradă să protesteze împotriva îmbuibaților ăștia, dar e curios că nu se găsește nimeni să-i mobilizeze.

  17. Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia!Foarte corect spus! Faceți și voi ce a făcut ea și o sa aveți! Pe ea o știe toată lumea! Voi cine sunteți!? NIMENI! Parerologii lu’peste prăjit! La munca! Învățați carte, căpătați conștiința muncii, nu va mai arătați mușchii la calculator/telefon…. De-aia nu mai merge nimic, din cauza latrailor cu simbrie…. Vai de steaua v
    oastră! Copiii voștri învață carte? Dacă vreunul ajunge sus, ce faceți? Îl luați la goana cu pietre? Sau îl trimiteți la dat cu târnăcopul, ca să va placa vouă? Rușine! Nație de 2 bani! Valoarea se plătește de la New York la Tokyo!

    • Exact! E liberul arbitru când îți alegi profesia, mai ales acum când se știe ce înseamnă aceasta din toate punctele de vedere. Eu am ales-o când în ierarhie și că venituri, nu însemna nimic, deci din pasiune și am conștiința datoriei împlinite. Mă doare când văd că ai noștri, dirijați fiind de politicieni, ne identifică pe noi și pe alți câtiva ca fiind cauza tuturor relelor! Sunt destui va dvs care înțeleg starea lucrurilor și exista o speranță. Nu suntem iubiți, deși noi suntem mai aproape de oameni, iar eu pot garanta, din sistem fiind, că sunt mulți magistrați absolut dedicați profesiei și care fac că justiția să funcționeze, așa cum statisticile UE o ilustrează: locul 1 la volumul de cauze / cca 2 milioane pe an/ 6000 de magistrați; locul 3 la operativitate, adică soluționare anuală de 96 de procente! Din aspectul legalității suntem în fruntea clasamentului, cele mai multe cauze admise de CEDO fiind cele legate de condițiile în penitenciare.. Mulțumesc pentru opinie!

    • Valoarea nu este cea pe care ți-o apreciezi singur. Valoarea este cea pe care ți-o dau faptele tale. La magistrați e intr-o scădere abrupta. Așa ar trebui sa fie și plata (și la Tokyo, dar și la București).

    • Este greu de înţeles cum o instituţie formată din judecători face atâta rău din punctul de vedere al credibilităţii unei ţări. La judecători te aşteptaţi la mult mai mult. Dar asta este! Avem o justiţie independentă care consideră că ei i se cuvine tot, iar de români nu-i pasă. Asta în condiţiile în care sunt foarte mulţi judecători dedicaţi meseriei lor, gata să-şi facă datoria, dar din păcate în vârful lor este o structură care reprezintă justiţia şi care face mult rău românilor şi României. Oricât s-ar supăra şi doamna Pivniceru şi doamna cu soţul arestat, doamna Costiniu (Viorica Costiniu, soţia lui Florin Costiniu). Le place, nu le place, acesta este situatia.

  18. SUNTEM IN UE. CCR TREBUIE DESFIINTATA NU ADUCE NICI UN FOLOS CETATEANULUI DOAR SALARII IMENSE FOSILELOR CARE O FORMEAZA. PANA LA URMA drepturile LE STABILIM TOT LA CURTEA EUROPEANA. CA ATARE CCR NU MAI ARE NICI UN ROL NU CA L AR FI AVUT VREODATA. MAI MULT, MARII INFRACTORI AJUNG POLITIC SI AICI. TREBUIE SA OUNEM STOP IINSTITUTIILOR DE DOI BANI INFIINTATE DIAR CA SACALII SI INCOMPETENTII SA HOTARASCA PTR. NOI.

  19. Multe vorbe, fapte zero.Romănia, cea mai săracă și coruptă țară din UE, este condusă și călcată în picioare de acești magistrați. Cel mai ușor ar fi să se schimbe constituția, o aberație comunistoidă după care această țară se conduce încă din 1990.Dar, evident, nu se vrea.

  20. De unde oameni buni, atâta bănet? De la bătrânii noștri, care încă își mai cară apa cu spatele? Nesimțire totală! Tot să votam nesimțire și mincinoși!

  21. Lăcomia e ca bulgarele de zăpadă,tot mai mare și mai mare
    Soluția ar fi schimbarea constituției,dar pt asta ar trebui alți politicieni cu frica de Dumnezeu dar mai ales de popor.
    De Dumnezeu nu se tem,dar de noi cum am putea sa ii facem sa se teamă???

  22. Înseamnă că ai dat ..dacă știi asa de bine , d-le tic-tac! Te-ai autodenuntat? N-ai mai scrie …Asa ca mai lăsați gargara ieftina! Judecătorul e sub Dumnezeu! Puteți sa strigați cat va țin ranunchii …nu puteți voi schimba ordinea asta ! Făceți-vă toți judecători! E la liber…hai, dați buzna! Sa vedem va tine? Vorbiți ca proasta-n târg! Un privat de ce ar avea zeci de mii de euro și un judecător care ca face curat prin mizeriile pe care nu le puteti gestiona de destepti ce sunteti, dacă are 3000 e nesimțit? Oglinda…dați fuguta la baie și numărați câte lucruri importante ați făcut voi intr-o viata! Ei fac în fiecare zi ! Da, da! Doare …stiu! Asta este ,dlor parerologi! A ..ca sunt și excepții, da! Ca peste tot! De-aia exista cuvântul lui Isus …În alte tari se oprește circulația când trece un judecător, iar aici nu mai ai loc de „deștepți ” nemulțumiți! De-aia a crescut numărul de dosare și tot creste neîncetat! Tara de valoare, tara de natangi, la trecutu-ti mare , viitor pe brânci!

  23. Ce ai făcut, stimabila doamna Pivniceru , pentru tara asta, din fruntea CCR??? În afara de a vota legi pt voi, judecătorii??? Spune!!! Ce ai făcut sa meriți toți banii ăștia de la noi, oamenii care contribuim luna de luna la bugetul de stat??!! Sunt efectiv dezgustată de ceea ce se întâmpla în tara asta! Vreau sa stiti, stimabila doamna,ca banii se produc greu în lumea reala…..în fine, infruptati-va din roadele ne -muncii dvs !!! Sa va fie de bine!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultima oră

21:41Șoșoacă cere fanilor ei să nu-l voteze pe Călin Georgescu și explică cum poate fi ea votată: „Facem cu toții pătrățel”
18:24Slovacia: Administraţia prezidenţială a încetat plata indemnizaţiei către ex-preşedintele condamnat pentru fraudă fiscală
16:16Mai mult de un sfert dintre locuitorii Bistriței, inclusiv fostul primar, nu-și achită taxele de salubritate, susține actualul primar
15:46Cum face AUR jocurile Rusiei: se opune înzestrării Armatei Române, dezvoltării NATO și susținerii pentru Ucraina
12:35Răspunsul penibil al lui Ciolacu, întrebat dacă a fost în Franța pe banii Nordis: „Ciolac” înseamnă ciung de mână dreaptă
10:55Grindeanu se leapădă de aeroportul primarului Băluță: nu figurează nici în Master Planul de Transport, nici în Planul Investițional 2021-2030
10:26IT-iștii au câștiguri mari, dar au și cheltuieli: o parte din bani se duc pe ședințe de fizioterapie
10:15Noi semne ale prăbușirii economice: industria auto a căzut cu aproape 7%, cea electronică cu 10%
10:14Anvelopele all-season pot produce surprize neplăcute în iernile din România în condiții de gheață și zăpadă
10:00Anvelopări în bătaie de joc: geamuri care nu se închid, luni de zile fără ferestre, apartamente inundate
23:26Hainele vechi pot ajunge mobilier sau materiale de construcții mai ieftine decât OSB sau PAL
23:15Când intră banii pe cardurile sociale, ultima tranșă pe 2024, și care este suma primită. La nivel național sunt 2,6 milioane de beneficiari
23:06Care sunt cele mai cunoscute diete și regimuri alimentare și care dintre acestea sunt cu adevărat benefice
22:01Zâmbete și voie bună între Trump și Biden la Casa Albă, dar președintele ales nu a dezvăluit, după întâlnire, ce strategie are în legătură cu Ucraina
21:48Un celebru chef rus care se opunea invaziei rusești din Ucraina, găsit mort la Belgrad. Alexei Zimin (53 de ani) s-a stabilit la Londra după ce Rusia a anexat Crimeea