sâmbătă 22 februarie
Login Abonează-te
DeFapt.ro

Etichetă: prescripție

25 articole
Eveniment

Infirmier șpăgar necondamnat, din cauza prescripției

Infirmier șpăgar necondamnat, din cauza prescripției. Un infirmier de la Socola, acuzat că a luat bani promițând locuri de muncă, certificate de handicap sau pensii de invaliditate, a scăpat de sporul de pedeapsă din cauza duratei îndelungate a anchetei și procesului. Infirmier șpăgar necondamnat, din cauza prescripției Termenul de prescripție a fost depășit, iar condamnarea nu a mai fost posibilă. Citește și: Campania lui Ciolacu și deficitul lăsat în urmă îngroapă România: S&P a schimbat perspectiva de rating a României de la stabil la negativ. Urmează treapta „Junk” În plus, infirmierul nu a câștigat sume semnificative din escrocheriile sale, fiind nevoit să returneze o parte din bani clienților nemulțumiți. Încă un caz care subliniază ineficiența sistemului în gestionarea unor astfel de situații. Continuarea, în Ziarul de Iași

Infirmier șpăgar necondamnat, din cauza prescripției (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Dosar DIICOT prescris după nouă ani (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Justiție

Dosar DIICOT prescris după nouă ani

Dosar DIICOT prescris după nouă ani. Cel mai mare dosar de contrabandă instrumentat de DIICOT, în care o rețea de 34 de membri era acuzată de trecerea ilegală a frontierei cu mii de pachete de țigări moldovenești, a fost închis. Dosar DIICOT prescris după nouă ani După nouă ani de procese și dezbateri pe tema legalității probelor și a încadrării juridice, Tribunalul Iași a decis închiderea cazului din cauza prescrierii răspunderii penale. Citește și: Avertisment grav de la Washington: Informațiile CSAT despre implicarea malignă a Rusiei în procesul electoral trebuie investigate pe deplin Procesul a fost marcat de întârzierea soluționării, unul dintre inculpați decedând înainte de pronunțarea sentinței, în timp ce ceilalți membri ai rețelei au sărbătorit încheierea dosarului. Statul rămâne cu câteva bunuri confiscate și cu șanse slabe de a recupera prejudiciul, transformând acest caz într-un exemplu de ineficiență în lupta împotriva contrabandei. Continuarea, în Ziarul de Iași.

Traficanți de țigări, scăpați prin prescripție (sursa: politiadefrontiera.ro)
Eveniment

Traficanți de țigări, scăpați prin prescripție

Traficanți de țigări, scăpați prin prescripție. Magistrații Tribunalului au pus punct celui mai vechi și mai mare dosar de contrabandă de țigări judecat la Iași. Traficanți de țigări, scăpați prin prescripție Plecat de la un cazul banal al unui sătean prins cu țigări în căruță, când a ajuns în instanță dosarul cuprindea acuzații aduse unui număr de 51 de inculpați. Citește și: CNAS nu are bani pentru salariile angajaților spitalelor publice, care trebuie plătite până pe 15 septembrie, și cere o suplimentare masivă de fonduri de la Ciolacu Nu era vorba de o rețea amplă de contrabandiști, ci de trei rețele, care își împărțiseră frățește malul Prutului, de la Sculeni până dincolo de Ungheni, spre Țuțora. Traficanții "prășeau" cu o frecvență care îi copleșea pe polițiștii de frontieră, inundând, practic, piața Iașiului. Continuarea, în Ziarul de Iași.

Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie Foto: PSD
Eveniment

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila (PSD), spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală. Citește și: Cu cât a crescut, într-un an, salariul pensionarului Pandele, soțul Gabrielei Firea și primar de Voluntari. Familia are o avere uriașă, doar bijuteriile și tablourile valorând 220.000 euro Întrebat la finalul unui eveniment dacă are în vedere un proiect care presupune compensarea anticoncepţionalelor, Rafila a răspuns afirmativ, adăugând că proiectul este similar cu cel care a stat la baza compensării vaccinurilor. Anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie "Da, este similar dacă vreţi cu proiectul care a stat la baza compensării vaccinurilor. Mi se pare mult mai firesc şi mult mai simplu ca o femeie tânără să beneficieze de tratament contraceptiv, dacă doreşte acest lucru, în mod evident, pe bază de prescripţie medicală, pentru că în sistemul care a existat acum mai mulţi ani, care însemna achiziţie centralizată, distribuirea în judeţe şi aşa mai departe - era foarte complicat - ducea la foarte multe pierderi şi la foarte multă birocraţie. O să discutăm în ceea ce priveşte categoriile eligibile, să avem în vedere ca toate persoanele care ar trebui să beneficieze de un astfel de tratament să poată să o facă", a explicat ministrul Sănătăţii. Rafila a menţionat că pentru minore este necesar acordul părinţilor. "O să vedem la minore, este problema legată şi de discuţia cu părinţii acestor minore, pentru că e bine ca tratamentul contraceptiv să fie făcut şi cu acordul părinţilor", a spus ministrul, întrebat dacă proiectul va fi valabil şi pentru minore.

Tupeu de funcționar: vrea bani penali (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Eveniment

Tupeu de funcționar: vrea bani penali

Tupeu de funcționar: vrea bani penali. A scăpat de pedeapsă pentru conflict de interese doar pentru că a intervenit prescripția răspunderii penale. Tupeu de funcționar: vrea bani penali Dar, culmea tupeului, fostul șef al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Iași își vrea înapoi banii încasați ilegal. Citește și: Cine este și de unde vine fostul ospătar Piedone: părinții au lucrat la ambasada României în Egipt, posibil securiști; a terminat liceul la 32 de ani și și-a luat ilegal carnetul de conducere Andrei Buiceag a făcut apel împotriva chiar a sentinței prin care a fost exonerat de vină. El a cerut achitarea, invocând faptul că nu el, care s-a autopropus în comisii remunerate ar fi fost vinovat, ci aceia care i-au aprobat propunerile. Miza apelulului consta în fapt în cei 120.000 lei încasați și a căror confiscare fusese dispusă de judecători. Continuarea, în Ziarul de Iași.

Cel mai ridicol dosar din România (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Justiție

Cel mai ridicol dosar din România

Cel mai ridicol dosar din România: plecat la drum cu 309 inculpați, cel mai vechi dosar al DNA aflat încă pe rolul instanțelor ieșene se încheie fără nicio condamnare. Cel mai ridicol dosar din România Câțiva inculpați au decedat în timpul procesului, dar pentru marea majoritate, procedurile legale implicate de numărul enorm de inculpați a însemnat prescrierea răspunderii penale. Citește și: O judecătoare cu salariu uriaș, mașină de lux și sute de mii de lei în conturi a dat statul în judecată ca să-i deconteze ochelarii. Ea este purtătoare de cuvânt la CSM Ultimii inculpați, condamnați inițial, au scăpat de griji vinerea trecută. Formal, procurorii mai au încă posibilitatea de a declara apel, dar acest lucru nu ar mai putea duce la vreo condamnare. Continuarea, în Ziarul de Iași.

Școala de furt, faliment și prescripție (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Eveniment

Școala de furt, faliment și prescripție

Școala de furt, faliment și prescripție. Decât să "piardă" banii înapoindu-i bugetului național, un liceu din județ a preferat să-i piardă într-adevăr, plătind lucrări neefectuate. Școala de furt, faliment și prescripție O bună parte din bani s-au achitat pe când șantierul nici măcar nu fusese deschis. Situația a făcut obiectul unei anchete a DNA, dar nimeni nu va fi pedepsit. Citește și: Cât a plătit pe avocați statul român în arbitrajul de la Washington pentru minele de aur de la Roșia Montană. Ordinul de mărime: zeci de milioane Între timp, răspunderea penală pentru faptele comise s-a prescris. Societatea care a încasat banii a dat faliment, așa că probabilitatea de a putea fi recuperați este minimă. Continuarea, în Ziarul de Iași.

"Teroriștii" liceeni, salvați de prescripția CCR (sursa: Facebook/Nuclearelectrica Oficial)
Justiție

"Teroriștii" liceeni, salvați de prescripția CCR

"Teroriștii" liceeni, salvați de prescripția CCR. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, joi, încetarea procesului penal, ca urmare a prescrierii faptelor, împotriva lui Mihai Theodor Eugeniu, un licean radicalizat în numele unei organizaţii fundamentaliste din Orientul Mijlociu, care a discutat cu un alt elev despre cum să arunce în aer centrala de la Cernavodă. "Teroriștii" liceeni, salvați de prescripția CCR Trei judecători de la Instanţa supremă au constatat că faptele de care era acuzat Mihai Theodor Eugeniu, respectiv promovarea unui mesaj prin propagandă săvârşită prin orice mijloace cu intenţia de a instiga la săvârşirea unui act de terorism şi asociere în scopul săvârşirii de acte de terorism, s-au prescris, fiind aplicate în acest sens două decizii ale Curţii Constituţionale. Pe de altă parte, Mihai Theodor Eugeniu a fost achitat pentru săvârşirea altor două infracţiuni prevăzute în Legea 535/2004 privind combaterea terorismului, dar şi pentru pornografie infantilă. Acesta este primul caz al unui român acuzat de propagandă teroristă care scapă de acuzaţii cu ajutorul Curţii Constituţionale. Idei extremiste de la 14 ani În iunie 2018, Mihai Theodor Eugeniu, la acea vreme în vârstă de 15 ani, a fost reţinut de DIICOT pentru săvârşirea unor infracţiuni prevăzute de Legea privind prevenirea şi combaterea terorismului. Conform DIICOT, începând cu luna septembrie 2017, adolescentul s-a implicat activ în contactarea de susţinători ai unor organizaţii teroriste active în Orientul Mijlociu, cetăţeni români şi străini, în scopul promovării sistematice a ideilor şi doctrinelor specifice entităţilor teroriste, cu intenţia de a convinge şi de a atrage noi adepţi. El a accesat site-uri şi forumuri care promovau ideologia extremistă, elogiază crimele realizate de organizaţiile teroriste, susţin stabilirea Statului Islamist şi a diseminat materiale, inclusiv violente, care susţin cauza acestuia. De asemenea, Mihai Theodor Eugeniu a susţinut legitimitatea participării la luptă în favoarea organizaţiilor teroriste, manifestându-şi intenţia de a călători în zonele de conflict şi s-a instruit şi a pus la dispoziţia altor persoane materiale de instruire cu privire la producerea de dispozitive explozive improvizate şi utilizarea armelor în vederea realizării de atacuri teroriste. "Abu Musab" și "Soldatul lui Allah" Concret, Mihai Theodor Eugeniu, care folosea pe aplicaţia Telegram pseudonimul "Abu Musab", a discutat cu un alt tânăr român, cu pseudonimul "Soldatul lui Allah", despre cum să arunce în aer centrala de la Cernavodă. Citește și: Adevărul despre salariile asistentelor medicale din spitalele de stat: salariile lor le depășesc frecvent pe cele ale unui conferențiar universitar și sunt mult peste cele ale profesorilor din școli Cei doi adolescenţi au discutat şi despre posibilitatea de a pleca în Siria pentru a lupta sub stindardul Statului Islamic. La locuinţa lui Mihai Theodor Eugeniu, procurorii au găsit, printre altele, un cuţit de vânătoare, o hartă a municipiului Bucureşti având marcate cu verde numeroase puncte de interes public; un Coran în limba arabă, un volum cu titlul "Pomeniri din Coranul cel nobil şi tradiţia Profetului Mohamed", coli de hârtie cu steagul Statul Islamic şi o mască de gaze.

"Sultanul usturoiului" a scăpat prin prescripție (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Justiție

"Sultanul usturoiului" a scăpat prin prescripție

"Sultanul usturoiului" a scăpat prin prescripție. Era acuzat că a fraudat statul prin neplata taxelor pentru 58 de tone de usturoi.. "Sultanul usturoiului" a scăpat prin prescripție Un irakian naturalizat în România a încercat să dea lovitura, importând usturoi cu sacoşa din Republica Moldova şi cartofi din Franţa. Defapt.ro este un proiect independent, ne poți sprijini direcționând 3,5% din impozitul tău pe venit. Durează un minut, online Reţeaua condusă de irakian a fost depistată şi trimisă în judecată, dar durata îndelungată a anchetei a făcut ca răspunderea penală să se prescrie. Citește și: Sora lui Horodniceanu, și ea procuror, s-a pensionat la 51 de ani cu o pensie de peste 25.000 de lei. Acum a dat statul în judecată: vrea să recupereze impozitul luat din 2021 încoace Grupul condus de Muhanad Albulridha Sultan al-Mohammed s-a constituit în 2010. Irakianul deţinea un depozit la Afumaţi, aproape de Bucureşti, dar şi depozite lângă Iași. Continuarea, în Ziarul de Iași.

Director Hidroelectrica, ponton pe banii companiei (sursa: Facebook/Discover Romania)
Justiție

Director Hidroelectrica, ponton pe banii companiei

Director Hidroelectrica, ponton pe banii companiei. Tribunalul Argeş a dispus, vineri, încetarea procesului penal împotriva lui Constantin Metehoiu, la data faptelor director al Sucursalei Curtea de Argeş din cadrul "Hidroelectrica", trimis în judecată în urmă cu doi ani de DNA după ce a construit fără autorizaţie din banii companiei un ponton plutitor pe malul lacului Vidraru pentru ambarcaţiunile sale. Director Hidroelectrica, ponton pe banii companiei Judecătorii au constatat că faptele de care este acuzat şeful de la Hidroelectrica s-au prescris, fiind aplicată în acest sens o decizie a Curţii Constituţionale. Defapt.ro este un proiect independent, ne poți sprijini direcționând 3,5% din impozitul tău pe venit. Durează un minut, online Constantin Metehoiu a fost trimis în judecată de DNA în mai 2020, pentru abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, în formă continuată şi participaţie improprie la infracţiunea de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, infracţiunile reţinute în seama lui fiind din anul 2011. Pe latură civilă, magistraţii au dispus ca Metehoiu să plătească către Hidroelectrica suma de de 325.879 lei, reprezentând despăgubiri materiale. Constantin Metehoiu, la data faptelor director al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeş din cadrul Hidroelectrica, este acuzat de procurori că, prevalându-se de funcţia deţinută, ar fi încălcat mai multe dispoziţii legale, în contextul în care, în cursul anului 2011, folosind resursele societăţii pe care o administra, ar fi construit pe propriul teren aflat pe malul lacului Vidraru, fără autorizaţie, o construcţie metalică pentru deservirea unui ponton plutitor pentru exploatarea ambarcaţiunilor sale în cadrul unor activităţi de agrement pentru turişti. Prejudiciu de 325.879 lei "Concret, inculpatul ar fi încălcat prevederile Legii 500/2002 privind finanţele publice şi ale OUG nr. 119/1999 privind controlul financiar preventiv. Ulterior, în cursul anului 2012, inculpatul ar fi semnat două ordine de plată şi ar fi asigurat decontarea unor facturi către firma executantă a lucrărilor şi cea de proiectare, în condiţiile în care documentele atestau în fals că respectiva construcţie s-ar fi realizat (scriptic) la Barajul Vâlsan, când în realitate fusese realizată la locaţia menţionată mai sus. Citește și: Cât îi va costa pe contribuabili falimentul Euroins, petrecut sub ochii ASF: între 250 de milioane de euro și un miliard. Pentru falimentul City Insurance s-au plătit circa 130 milioane de euro Pentru una dintre facturi, inculpatul Metehoiu Constantin ar fi determinat două persoane cu atribuţii financiare, aflate în subordinea sa, să acorde vizele de acceptare la plată şi de control financiar preventiv fără ca ele să cunoască faptul că structura era deja executată", menţionează anchetatorii. Potrivit DNA, prin acţiunile realizate de Constantin Metehoiu s-ar fi produs un prejudiciu de 325.879 lei bugetului SC Hidroelectrica SA, sumă cu care această societate s-a constituit parte civilă în cauză.

Prescripția CCR, salvare pentru executoare judecătorească (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Justiție

Prescripția CCR, salvare pentru executoare

Prescripția CCR, salvare pentru executoare judecătorească. Procurorii au ratat ocazia de a obţine condamnarea unui executor judecătoresc. Prescripția CCR, salvare pentru executoare judecătorească Lăcrămioara Mereuţă a fost acuzată de abuz în serviciu, după ce ar fi vândut mai multe imobile cu preţuri la jumătate faţă de evaluare. Defapt.ro este un proiect independent, ne poți sprijini direcționând 3,5% din impozitul tău pe venit. Durează un minut, online Licitaţiile organizare ar fi fost deturnate, la ele participând un cumpărător real şi o „mână moartă” cu rolul de a da aparenţa legalităţii şi de a permite micşorarea preţului. Citește și: Foame mare la Rutieră: șefii din Poliție s-au dat în gât că beneficiază de pizza pentru a închide ochii la abateri în trafic Procurorii au încercat să demonstreze existenţa unui grup infracţional organizat specializat în achiziţii la preţ redus şi în care Mereuţă ar fi avut un rol esenţial. Continuarea, în Ziarul de Iași.

Cazangiu analfabet, evazionist care scria facturi (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Justiție

Cazangiu analfabet, evazionist care scria facturi

Cazangiu analfabet, evazionist care scria facturi. Ajuns din cazangiu, patron, unui ieşean puţin i-a lipsit să nu ajungă puşcăriaş. Cazangiu analfabet, evazionist care scria facturi Judecat pentru evaziune fiscală, acuzaţie din care s-ar putea să nu fi înţeles mare lucru, Bradu Stănescu a fost salvat de „mama cea bună”, Curtea Constituţională. Defapt.ro este un proiect independent, ne poți sprijini direcționând 3,5% din impozitul tău pe venit. Durează un minut, online Procurorii reuşiseră să obţină o primă condamnare, dar până să se judece şi apelul, răspunderea penală se prescrisese. Citește și: Surse: PSD a ajuns la 28% și cade pe măsură ce se apropie momentul preluării Guvernului. AUR – 20%. Ascensiunea AUR, explicația atacurilor PSD împotriva Ucrainei, pe tema Bâstroe Judecătorii i-au dat vestea cea bună cu o zi înainte să împlinească 50 de ani. Continuarea, în Ziarul de Iași.

CCR a păgubit statul cu milioane (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Justiție

CCR a păgubit statul cu milioane

CCR a păgubit statul cu milioane. După ce a înşelat statul cu peste trei milioane de euro, un evazionist a scăpat de pedeapsă. CCR a păgubit statul cu milioane Din cauza deciziilor luate de Curtea Constituţională (CCR), judecătorii au fost nevoiţi să constate prescripţia răspunderii penale. Fiscul mai are doar posibilitatea să încerce să-şi recupereze banii printr-o acţiune civilă. Asta dacă mai are din ce. Citește și: Austria, pe cale să scoată Rusia din izolare: 15 parlamentari ruși supuși sancțiunilor ar putea primi vize la o reuniune OSCE la Viena. Zeci de țări democratice protestează Istrate Stănescu a fost acuzat că în perioada august 2011 - februarie 2012 ar fi declarat achiziţii fictive făcute de firma sa în valoare totală de 53,3 milioane lei. Continuarea, în Ziarul de Iași.

Prescripția CCR scapă și peștii minorelor (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Justiție

Prescripția CCR scapă și peștii minorelor

Prescripția CCR scapă și peștii minorelor. Tribunalul a împărţit în urmă cu patru ani pedepse cuprinse între 9 şi 18 ani de închisoare unui grup de trei indivizi, acuzaţi de viol, lipsire de libertate, trafic de persoane, pornografie infantilă şi trafic de minori. Prescripția CCR scapă și peștii minorelor Cei trei obligaseră nouă fete din zona Paşcaniului să se prostitueze, printre beneficiarii „serviciilor” acestora numărându-se şi primarul comunei Mogoşeşti-Siret, Damian Butnaru. Judecarea în faţa Curţii de Apel a contestaţiei înaintate de cei trei s-a prelungit până ieri, când magistraţii nu au avut altceva de făcut decât să constate prescripţia răspunderii penale. Citește și: Scandaloasa mușamalizare a plagiatului ministrului de Interne austriac: Universitatea din Viena nu cercetează, cel care a sesizat plagiatul a fost dat afară dintr-un proiect public Pentru fiecare dintre cei trei, magistraţii au invocat deciziile CCR prin care a fost anulată pentru patru ani posibilitatea încetării cursului prescripţiei. Continuarea, în Ziarul de Iași.

Chirurgul Burnei, salvat de prescripția CCR (sursa: Inquam Photos/Octav Ganea)
Justiție

Chirurgul Burnei, salvat de prescripția CCR

Chirurgul Burnei, salvat de prescripția CCR. "Gheorghe Burnei a fost inculpat pentru ucidere din culpă abia la nouă ani după ce o fetiță a murit pe masa lui de operație. Nouă ani de tărăgănări, inclusiv cinci ani pentru un aviz de la INML. Acum dosarul a fost clasat, alături de mai multe cazuri de vătămare corporală, pentru că faptele s-ar fi prescris.", arată Casa Jurnalistului, care a dezvăluit cum Burnei folosea proceduri chirurgicale neortodoxe pe copii. Chirurgul Burnei, salvat de prescripția CCR "În mod normal, prescripția era întreruptă de ancheta procurorilor. Dar o decizie controversată a Curții Constituționale a dus la eliminarea întreruperii prescripției pentru faptele penale dinainte de mai 2022. Au fost îngropate astfel numeroase dosare de corupție, dar și victimele doctorului Burnei. Andreea Găman avea 8 ani când a fost operată la „Marie Curie” printr-o tehnică „în premieră pentru România”. A murit în timpul operației → casajurnalistului.ro/oricum-murea „Intervenția a condus la decesul pacientei”, consemnează procurorii, și „întrunește elemente de tipicitate ale infracțiunii de ucidere din culpă”. Raportul de autopsie care consemna cauza morții a fost gata în 2013, dar a mai durat 5 ani până să primească avizul INML. Mai mulți părinți și pacienți au protestat de 1 iunie 2022 în fața Institutului de Medicină Legală din București, strigând că expertizele întârzie până la prescripție. „Ce facem cu acești copii?! Că timpul trece. Ei rămân schilodiți pe viață. Noi ne ducem și ei singuri nu se pot descurca.” După protest, Ministerul Sănătății a trimis la INML Corpul de Control, care a „constat existența unor întârzieri considerabile în soluționarea lucrărilor medico-legale”. Conducerea INML a promis „aducerea la zi a tuturor lucrărilor până la sfârșitul anului 2022”. Într-un alt caz de copil operat de Burnei, procurorii scriu că au cerut în iunie 2021 expertiza INML, dar „actul medico-legal nu a fost finalizat nici până în prezent”. Unele expertize nu se vor mai finaliza niciodată. Chirurgul nu va fi trimis în judecată nici pentru „experimentul” asupra unei fetițe de un an care șchiopăta → casajurnalistului.ro/a-fost-un-experiment Raportul de expertiză spune că doctorul a făcut o intervenție nepotrivită folosind un implant neomologat, care i-a cauzat 300 de zile de îngrijiri medicale și încă 10 intervenții, încadrându-se astfel la infracțiunea de vătămare corporală. După decizia CCR, s-a prescris și această faptă. Doctorul Burnei scapă doar cu o condamnare la închisoare cu suspendare pentru luare de mită. Mai are numai două luni interdicție de a profesa într-un spital de stat. Fetița are acum 26 de ani și simte că viața i-a fost distrusă. Mama ei vrea să plece din țară, ca să scape măcar de discriminarea cu care se confruntă aici persoanele cu dizabilități. O să își caute dreptatea la CEDO. Restul victimelor și-au pierdut speranța. Cronologia cazului: casajurnalistului.ro/burnei", potrivit unei postări pe Facebook. Citește și: EXCLUSIV Profitul afacerilor lui Pițurcă junior a crescut de 85 de ori în pandemie. Cifra de afaceri: de la 500.000 de lei, la 18 milioane. Pentru acele afaceri, Pițurcă senior a fost reținut de DNA împreună cu șeful Romarm

DeFapt.ro
Investigații jurnalistice, analize, știri la zi
Abonează-te
DeFapt.ro

Ultima oră

Ultima oră