miercuri 14 mai
Login Abonează-te
DeFapt.ro
Economie 17 aprilie 2025

Cozonacul de câteva sute de lei, pe comandă, noua fiță de Paști a creștinului evlavios

Cozonacul scump, pe comandă, noua fiță (sursa: Pexels/elene karenashvili)
Cozonacul scump, pe comandă, noua fiță (sursa: Pexels/elene karenashvili)

Cozonacul scump, pe comandă, noua fiță: tot mai mulți români se orientează spre cozonacii artizanali din patiserii și cofetării locale.

Cozonacul scump, pe comandă, noua fiță

Acolo unde prețurile pornesc de la 80 de lei și pot depăși cu ușurință câteva sute de lei, în funcție de rețetă, ingrediente și decor.

Citește și: FOTO Cum pot șoferii repera în trafic noile radare "invizibile" ale Poliției Rutiere. Detaliul legal relevant

Chiar dacă prețurile cozonacilor au crescut semnificativ față de anul trecut, cererea rămâne ridicată. Mulți preferă să evite aglomerația din bucătărie și aleg să comande produse de patiserie pentru masa de Paște. 

Rețetele moderne, cu influențe internaționale, combinate cu gustul autentic românesc, au transformat cozonacul tradițional într-un desert festiv de lux, tot mai căutat în perioada sărbătorilor pascale.

Continuarea, în Ziarul de Iași.

Google News
Urmărește-ne pe Google News

DeFapt.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială care nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice, dar poate fi sprijinit prin donații pentru susținerea jurnalismului independent.

PayPal
Transfer bancar
RO48BRDE445SV97760644450
Patreon
Donează

Alte articole din categoria Economie

Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!
DeFapt.ro
Investigații jurnalistice, analize, știri la zi
Abonează-te
DeFapt.ro

Ultima oră

Ultima oră