sâmbătă 22 februarie
Login Abonează-te
DeFapt.ro

Etichetă: sfaturi

3 articole
Politică

Sfaturile lui Bolojan către Crin Antonescu

Sfaturile lui Bolojan către Crin Antonescu. Președintele interimar al PNL, Ilie Bolojan, a declarat că Crin Antonescu, candidatul anunțat al coaliției pentru alegerile prezidențiale, va trebui să-și consolideze legătura cu electoratul, în special cu cel tânăr. Bolojan a subliniat că în zilele următoare se vor încheia sondajele care au evaluat poziția candidatului în preferințele publicului. Sfaturile lui Bolojan către Crin Antonescu Potrivit lui Bolojan, Crin Antonescu urmează să fie validat oficial la finalul lunii ca unic candidat al coaliției formate din PNL, PSD și UDMR. Citește și: Boloș recunoaște că pensiile speciale au blocat PNRR-ul: „Avem jaloane care nu au fost îndeplinite, unul, cel legat de pensiile speciale” „Odată validat, va fi un semnal clar că această coaliție nu bâjbâie și își asumă o direcție unitară. Este esențial ca electoratul să perceapă că acesta este candidatul coaliției”, a explicat Bolojan într-un interviu pentru Euronews. Bolojan a atras atenția că Antonescu va trebui să se concentreze pe transmiterea unui mesaj clar și coerent către tinerii alegători, explicând planurile sale pentru România. „Am încredere în dânsul, este un lider experimentat care se va lupta pentru România dacă va fi ales președinte”, a spus liderul interimar al PNL. Sondajele de opinie Ilie Bolojan a subliniat că sondajele realizate recent au scopul de a identifica temele importante pentru cetățeni și nu de a schimba candidatul desemnat. „Aceste sondaje ne oferă informații despre îngrijorările și prioritățile românilor, astfel încât campania să fie construită în jurul acestora”, a precizat el. Lecțiile învățate din greșelile trecutului Referindu-se la alegerile din anul anterior, Bolojan a catalogat situația drept un „experiment nefericit”, în care partidele coaliției au avut candidați separați. Această decizie a dus la conflicte interne și la scăderea încrederii în stabilitatea politică. „Dacă nu învățăm din greșelile trecutului, atunci coaliția riscă să repete aceleași erori. Un candidat unic este esențial pentru a menține unitatea și credibilitatea alianței”, a explicat el. "Stabilitate și responsabilitate" Bolojan a evidențiat importanța unui angajament ferm între partidele din coaliție, pentru a evita discordia și pentru a menține încrederea electoratului. „Respectarea înțelegerilor este un element-cheie în recâștigarea încrederii publicului”, a concluzionat liderul liberal.

Sfaturile lui Bolojan către Crin Antonescu (sursa: Digi24)
Ce sfaturi dau oficialii suedezi civililor, în caz că intră în război Foto: Twitter
Eveniment

Ce sfaturi dau oficialii suedezi civililor, în caz că intră în război

Ce sfaturi dau oficialii suedezi civililor, în caz că intră în război cu Rusia: această țară nordică, care vrea să intre în NATO, a intrat în febra pregătirilor pentru un conflict armat. Acum câteva zile, conducerea militară și civilă a țării a avertizat că un război ar putea ajunge pe teritoriul suedez și fiecare civil trebuie să fie pregătit. Citește și: VIDEO Oficialii NATO ne sfătuiesc cum să ne pregătim de războiul cu Rusia: să avem în casă radiouri și lanterne cu baterii. Germania încurajează populația să păstreze și bani cash În consecință, magazinele care vând truse de prim ajutor au fost luate cu asalt în ultimele zile și s-a înregistrat o cerere masivă pentru broșurile cu recomandări în caz de conflict armat. Ce sfaturi dau oficialii suedezi civililor, în caz că intră în război Sfaturile practice oferite populației conțin mai multe tipuri de recomandări. Cum trebuie procedat pentru a putea menține comunicațiile: încărcătoare de telefon pentru mașini, care trebuie să aibă plinul făcut. baterii și încărcătoare mobile pentru telefoane radiouri cu baterii numerele de telefon importante, păstrate pe hârtie Căldură și apă: chibrite, saci de dormit, saltele de dormit găleți cu capac, apă minerală „bidoane, de preferință cu un robinet, pentru a colecta apă. Puteți avea, de asemenea, câteva bidoane curate, umplute cu apă, ca rezervă. Acestea trebuie depozitate într-un loc răcoros și întunecat” Mâncare: pâine care rezistă mult timp, brânză tare, paste care se gătesc rapid conserve de pește sau supe cafea, ceai, miere marmeladă „Dacă toaleta nu funcționează, puteți lua pungi de plastic rezistente și le puteți pune în vasul de toaletă. O bună igienă a mâinilor este importantă pentru a evita infecțiile”, recomandă guvernul Suediei. Sfaturile guvernului suedez către civili „Dacă se întrerupe curentul electric într-o perioadă rece a anului, casa dumneavoastră va deveni rapid rece. Adunați-vă într-o singură cameră, atârnați pături peste ferestre, acoperiți podeaua cu covoare și construiți o vizuină sub o masă pentru a vă menține cald. Gândiți-vă la riscul de incendiu. Stingeți toate lumânările și sursele alternative de încălzire înainte de a merge la culcare. Aerisiți camera în mod regulat pentru a lăsa să intre oxigenul”, se mai arată în broșura de supraviețuire. Guvernul Suediei recomandă populației să învețe să acorde primul-ajutor

Ghid: școlarii pupă învățătorii în fund (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Economie

Ghid: școlarii "pupă învățătorii în fund"

Ghid: școlarii "pupă învățătorii în fund". Cartea este scrisă sub forma unui ghid de supraviețuire la școală, iar elevul este învățat de autor diverse trucuri prin care își poate păcăli profesorii și părinții fără să suporte consecințe. Ghid: școlarii "pupă învățătorii în fund" Toate sfaturile oferite se opun unei bune educații. Alte învățături oferite de autorul cărții se regăsesc în capitole precum: „Exersează-ți abilitățile de pupat în fund”, „Fă troc cu profii și păcălește-i” sau „Răzbună-te pentru acea dată când nu ai luat notă de trecere”. Citește și: Ridicola poveste inventată de FSB (ex-KGB) ca să justifice asasinarea Dariei Dughina: „agenta” ucraineană ar fi locuit în bloc cu victima și schimbat de trei ori într-o lună numărul mașinii Ghidul de supraviețuire este recomandat categoriei de vârstă 6-8 ani și 8-10 ani, perioade în care copiii asimilează ușor orice informație și își doresc să o pună în aplicare. Continuarea, în Ziarul de Iași.

DeFapt.ro
Investigații jurnalistice, analize, știri la zi
Abonează-te
DeFapt.ro

Ultima oră

Ultima oră