duminică 23 februarie
Login Abonează-te
DeFapt.ro

Etichetă: campionat

12 articole
Eveniment

România - Olanda, meciul unei noi generații

România - Olanda, meciul unei noi generații. Meciul din optimile Campionatului European de Fotbal din Germania între România și Olanda stă să înceapă. România - Olanda, meciul unei noi generații Vasile Mogoş a fost titularizat ca fundaş stânga în locul lui Nicuşor Bancu (suspendat), în naţionala României pentru meciul cu Olanda, care are loc marţi (19.00), pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania. Citește și: EXCLUSIV Pacient cu infarct lăsat să vomite pe trotuar, sedat și oxigenat defectuos la „Sf. Pantelimon”, în final ucis de încă un infarct. La plângerea fiului, s-a deschis dosar penalCa şi în ultimul meci, cel cu Slovacia (1-), Ianis Hagi joacă din primul minut.La olandezi, revine în primul "unsprezece" Denzel Dumfries, iar Steven Bergwijn va juca în premieră în atac. Echipa de start a lui Iordănescu România: 1. Florin Niţă, 2. Andrei Raţiu, 3. Radu Drăguşin, 15. Andrei Burcă, 22. Vasile Mogoş, 6. Marius Marin, 20. Dennis Man, 21. Nicolae Stanciu (căpitan), 18. Răzvan Marin, 10. Ianis Hagi, 19. Denis Drăguş. Selecţioner: Edward Iordănescu. Rezerve: 12. Horaţiu Moldovan, 16. Ştefan Târnovanu, 4. Adrian Rus, 5. Ionuţ Nedelcearu, 24. Bogdan Racoviţan, 8. Alexandru Cicâldău, 14. Darius Olaru, 23. Deian Sorescu, 26. Adrian Şut, 7. Denis Alibec, 9. George Puşcaş, 13. Valentin Mihăilă, 25. Daniel Bîrligea. Vedetele Olandei Olanda: 1. Bart Verbruggen, 22. Denzel Dumfries, 6. Stefan de Vrij, 4. Virgil van Dijk (căpitan), 5. Nathan Ake, 24. Jerdy Schouten, 7. Xavi Simons, 14. Tijani Reijnders, 25. Steven Bergwijn, 10. Memphis Depay, 11. Cody Gakpo. Selecţioner: Ronald Koeman. Rezerve: 13. Justin Bijlow, 23. Mark Flekken, 2. Lusharel Geertruida, 3. Matthijs de Ligt, 15. Micky van de Ven, 17. Daley Blind, 20. Ian Maatsen, 8. Georginio Wijnaldum, 16. Joey Veerman, 21. Joshua Zirkzee, 26. Ryan Gravenberch, 9. Wout Weghorst, 12. Jeremie Frimpong, 18. Donyell Malen, 19. Brianm Brobbey.Arbitru: Felix Zwayer; arbitri asistenţi: Stefan Lupp, Marco Achmuller; al patrulea oficial: Daniel Siebert (toţi din Germania) Arbitru video: Bastian Dankert (Germania); arbitri asistenţi video: Christian Dingert (Germania), Jerome Brisard (Franţa)

România - Olanda, meciul unei noi generații (sursa: Inquam Photos/Ștefan Constantin)
Bucuria fotbaliștilor români, considerați perdanții CE (sursa: Inquam Photos/Ștefan Constantin)
Eveniment

Bucuria fotbaliștilor români, considerați perdanții CE

Bucuria fotbaliștilor români, considerați perdanții CE. Selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Edward Iordănescu, a declarat, miercuri seara, după egalul cu Slovacia (1-1) şi calificarea în optimile de finală ale EURO 2024, că acesta este momentul primei reprezentative şi seara României. Bucuria fotbaliștilor români, considerați perdanții CE "E momentul nostru, e seara noastră, e seara României. Se întâmplă să fie şi Ziua Drapelului şi este o bucurie în plus. Toţi suntem mândri că suntem români", a afirmat Iordănescu la postul Pro Arena. Citește și: VIDEO Ciolacu, primit la Frankfurt de suporterii români cu tradiționalul “M*** PSD!“ Momentul penibil pentru premier, ignorat de presa favorabilă PSD Tehnicianul le-a mulţumit fanilor români pentru susţinerea necondiţionată arătată de-a lungul celor trei partide disputate până acum la turneul final din Germania. "Fac o reverenţă în faţa suporterilor echipei naţionale a României, de aici, de acasă, de pretutindeni. Ce am trăit aici zilele acestea şi astăzi, bineînţeles, se trăieşte probabil o dată în viaţă. Atâta căldură, atâta suport, atâta sprijin... o spun cu convingere că în istorie suporterii nu au fost niciodată atât de aproape de echipa naţională şi atât de implicaţi în tot ce s-a întâmplat, aşa cum au fost acum. Sunt mândri că sunt români. Pentru noi cea mai mare preocupare aceasta este. Şi de acolo cred că vine cea mai mare presiune, pentru că ne dorim să nu îi dezamăgim. Şi muncim din toate puterile ca să nu îi dezamăgim", a precizat Edward Iordănescu. Bucuria fotbaliștilor români după calificarea în optimile Campionatului European de Fotbal din Germania (sursa: Inquam Photos/Ștefan Constantin)

Penalty-ul calificării României, contestat de Ucraina (sursa: Inquam Photos/Ștefan Constantin)
Eveniment

Penalty-ul calificării României, contestat de Ucraina

Penalty-ul calificării României, contestat de Ucraina. Lovitura de pedeapsă din care România a egalat Slovacia a stârnit controverse. Penalty-ul calificării României, contestat de Ucraina Ianis Hagi a fost faultat și, inițial, a fost dictată lovitură liberă de la marginea careului. Citește și: VIDEO Ciolacu, primit la Frankfurt de suporterii români cu tradiționalul “M*** PSD!“ Momentul penibil pentru premier, ignorat de presa favorabilă PSD Intervenția VAR-ului a făcut, însă, ca decizia finală să fie lovitură de la 11 metri. Presa din Ucraina, țară care a părăsit EURO 2024 după ce a remizat cu Belgia, 0-0, a reacționat și a descris penalty-ul drept unul "ciudat", scrie Digisport. "A fost măcar fault? Și, dacă a fost, a fost în careu? E penalty? Arbitrul meciului Slovacia - România a luat o decizie ciudată", au scris ucrainenii de la Sport.ua. Primul contact a fost, într-adevăr, în afara careului, dar a urmat și un contact, la nivelul tibiilor, în suprafața de pedeapsă, ceea ce a dus, aproape sigur, la acordarea penalty-ului, mai notează Digisport.

România, optimile Campionatului European de Fotbal (sursa: Inquam Photos/Ștefan Constantin)
Eveniment

România, optimile Campionatului European de Fotbal

România, optimile Campionatului European de Fotbal. Prima reprezentativă a remizat cu Slovacia, 1-1. România, optimile Campionatului European de Fotbal Situație cu totul specială în Grupa E, a României: fiecare echipă a încheiat faza grupelor cu câte 4 puncte. Citește și: VIDEO Ciolacu, primit la Frankfurt de suporterii români cu tradiționalul “M*** PSD!“ Momentul penibil pentru premier, ignorat de presa favorabilă PSD Naționalele (România, Belgia, Slovacia, Ucraina) au fost despărțite doar de golaveraj. Meciul Belgia – Ucraina s-a încheiat 0-0, așa că România a terminat grupa pe primul loc și se pregătește de optimile de finală pentru prima oară după 20 de ani. Meciul a fost dramatic în primele 55 de minute: Slovacia a deschis scorul și România a egalat după un penalty scos de Hagi și transformat de Răzvan Marin. Au fost și câteva ocazii uriașe la ambele porți. În ultimele zece minute, o ploaie torențială a înmuiat terenul, echipele au redus turația motoarelor și au intrat la cabine cu un rezultat care le califică pe ambele în optimi. Cu Slovenia sau Olanda în optimi Adversarul României din optimi de finală la EURO îl aflăm în această seară. Există două variante, funcție de rezultatele din grupa F în Georgia – Portugalia și Cehia – Turcia, partide începute la ora 22:00, scrie ProSport. România – Slovenia Dacă Cehia – Turcia X2 și Georgia – Portugalia X2 Dacă Cehia învinge Turcia la trei goluri diferență sau mai mult și Georgia – Portugalia X2 România – Olanda Dacă Cehia învinge Turcia la un gol sau două diferență și Georgia – Portugalia X2 Dacă Georgia învinge Portugalia

România a învins Belgia cu 2-1 (sursa: Facebook/Echipa națională de fotbal a României)
Eveniment

România a învins Belgia cu 2-1

România a învins Belgia cu 2-1. S-a întâmplat la ultimul meci dintre cele două naționale de fotbal, în 2012. România a învins Belgia cu 2-1 A fost un meci amical jucat pe 14 noiembrie 2012 la București. Citește și: România a învins Ucraina cu 3-0 după un gol marcat în prima repriză și alte două goluri marcate repede în a doua repriză la meciul de debut la Campionatul European Atunci, au marcat Maxim și Torje pentru România și Benteke, pentru Belgia. Potrivit Pro Sport, bilanțul celor 12 întâlniri dintre cele două naționale de fotbal este egal: cinci victorii, cinci înfrângeri, două egaluri. Totuși, la golaveraj, belgienii stau mai bine: 16 goluri date României, 14 primite. Sâmbătă, 22 iunie, la ora 22.00, România va juca al doilea meci în grupe la Campionatul European cu Belgia.

Cheltuielile organizării Campionatului de Esports, secrete (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Eveniment

Cheltuielile organizării Campionatului de Esports, secrete

Cheltuielile organizării Campionatului de Esports, secrete. Organizarea Campionatului de Esports a fost susţinută aproape în totalitate cu fonduri publice. Cheltuielile organizării Campionatului de Esports, secrete S-au aflat o serie de detalii asupra modului în care au fost cheltuiţi banii: cât a costat cazarea participanţilor şi ce hoteluri au încasat banii, care au fost veniturile din vânzări de bilete şi cine au fost sponsorii evenimentului. Citește și: Vacanță de 13.000 de euro, plătită de contribuabili, în Vietnam, pentru doi deputați PSD Primăria Iaşi continuă să încalce legea şi refuză să răspundă la o solicitare de presă privind modul în care au fost cheltuiţi banii. Se împlinesc 92 de zile de la formularea unei cereri în acest sens în baza Legii 544/2001 privind accesul liber la informaţii de interes public. Continuarea, în Ziarul de Iași.

Cheltuielile Campionatului Mondial de Esports, secretizate (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Eveniment

Cheltuielile Campionatului Mondial de Esports, secretizate

Cheltuielile Campionatului Mondial de Esports, secretizate. Primăria Iaşi păstrează o tăcere suspectă privind modul în care au fost cheltuiţi 7,5 milioane euro din bani publici. Cheltuielile Campionatului Mondial de Esports, secretizate Această sumă a fost alocată pentru Campionatul Mondial de Esports din luna august. Municipalitatea a încălcat Legea privind accesul liber la informaţii de interes public. Citește și: FOTO Cine este feblețea lui Ciolacu, ale cărei legături cu statul încep să apară: poza seminud la 17 ani, s-a măritat cu Robert Negoiță la 22 de ani, iar la 27 de ani cu „Mădălin de la Giurgiu” Se împlinesc 90 de zile de când au fost solicitate informaţii privind cheltuielile legate de Esports. Primăria a încălcat flagrant legislaţia în vigoare. În cele 90 de zile, instituția nu a oferit nici un răspuns, motiv pentru care singura opţiune rămasă este acţiunea în instanţă. Continuarea, în Ziarul de Iași.

Adversarele României la EURO: Belgia, Slovacia (sursa: Facebook/UEFA EURO 2024)
Eveniment

Adversarele României la EURO: Belgia, Slovacia

Adversarele României la EURO: Belgia, Slovacia. România a fost repartizată în Grupa E la turneul final al Campionatului European de fotbal - EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B, potrivit tragerii la sorţi efectuate sâmbătă la Elbphilharmonie din Hamburg. Adversarele României la EURO: Belgia, Slovacia Ultima componentă a grupei României la EURO 2024, care va fi găzduit de Germania între 14 iunie şi 14 iulie, va fi decisă dintre câştigătoarele semifinalelor Bosnia-Herţegovina - Ucraina şi Israel - Islanda. Citește și: ANALIZĂ De ce vizita lui Ciolacu în SUA este un eșec: o comparație cu vizitele la Washington ale altor premieri români. Până și Dăncilă a avut acces la vicepreședintele SUA România va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000 (sferturi de finală). Tricolorii au câştigat Grupa I a preliminariilor, fără înfrângere. Meciul de deschidere de la EURO 2024 va fi jucat de Germania şi Scoţia, la Munchen, pe 14 iunie. Componenţa grupelor Grupa A: Germania, Scoţia, Ungaria, Elveţia;Grupa B: Spania, Croaţia, Italia, Albania;Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia;Grupa D: câştigătoarea play-off-ului A, Olanda, Austria, France;Grupa E: Belgia, Slovacia, România, câştigătoarea play-off-ului B;Grupa F: Turcia, câştigătoarea play-off-ului C, Portugalia, Cehia. Programul celor trei play-off-uri Play-off Asemifinale: Polonia (1) - Estonia (4), Ţara Galilor (2) - Finlanda (3)finala: Ţara Galilor/Finlanda - Polonia/Estonia Play-off Bsemifinale: Israel (1) - Islanda (4), Bosnia-Herţegovina (2) - Ucraina (3)finala: Bosnia-Herţegovina/Ucraina - Israel/Islanda Play-off Csemifinale: Georgia (1) - Luxemburg (4), Grecia (2) - Kazahstan (3)finala: Georgia/Luxemburg - Grecia/Kazahstan Semifinalele vor avea loc pe 21 martie 2024, iar finalele se vor disputa pe 26 martie 2024, echipele câştigătoare ale celor trei play-off-uri urmând să se califice la EURO 2024.

Turnir cu lance, campionat la Oradea (sursa: Agerpres)
Eveniment

Turnir cu lance, campionat la Oradea

Turnir cu lance, campionat la Oradea. Campionatul Mondial de Turnir cu lance solidă, organizat în premieră în Europa, la Oradea, a fost câştigat duminică de francezul Michael Sadde, într-o luptă ce s-a decis în ultimul atac, la un punct diferenţă de locul II, canadianul Marc Hamel. Turnir cu lance, campionat la Oradea Francezul Michael Sade a fost câştigătorul Campionatului de Turnir European desfăşurat anul trecut la Oradea. După trei ediţii care au avut loc în Australia, Campionatul Mondial a fost adus şi organizat în acest an la Oradea. "Francezul Michael Sadde este veteran al armatei franceze, al turneelor de turnir cu lance şi a dat dovadă de nobleţe şi curtoazie pentru a cuceri titlul mondial. Este totodată şi ultima lui participare, pentru că tocmai şi-a anunţat retragerea din acest sport, lăsând locul celor tineri. Iar pe locul doi, reprezentând Canada, a ieşit Marc Hamel, un luptător experimentat care participă de 15 ani în turniruri", a declarat, pentru Agerpres, Sergiu Galiş, heraldul festivalului. Se retrage din activitate pentru o femeie Imediat după luptă, francezul a ţinut să transmită un mesaj tuturor, să mulţumească publicului pentru susţinere, dar şi să anunţe că acesta este ultimul său concurs internaţional. "Vă mulţumesc pentru căldură, vă mulţumesc pentru încurajări, popor român, frate cu cel francez! A fost o experienţă dificilă. Vreau să mulţumesc fraţilor mei din echipa Les Ecuyers de l'histoire, celor care au grijă de cai şi fraţilor mei de arme care au făcut un drum enorm de lung. Ştiu ce înseamnă să faci 10.000 de km cu avionul şi apoi să lupţi a doua zi la celălalt capăt al lumii. Pentru mine, va fi ultimul meu turneu internaţional. Am făcut o promisiune unei femei, pe care o iubesc foarte mult, că mă voi lăsa de turnir, o meserie pasionantă şi periculoasă. Aceste cuvinte merg foarte bine împreună. Pentru caii mei este ultimul turnir pentru că au muncit foarte mult. Predau ştafeta celor foarte tineri, care sunt foarte motivaţi şi care vor fi mai buni decât mine, sunt sigur. Mulţumesc pentru că aţi venit în număr atât de mare să ne vedeţi şi celor care au organizat aceste festival," a declarat Michael Sadde. De obicei, turnirul era în Australia În premieră pentru Europa, Festivalul Medieval din Oradea a găzduit, în perioada 6 - 9 iulie, Campionatul Mondial de Turnir cu lance solidă, o competiţie de elită, care obişnuia să se desfăşoare în Australia. La campionat au participat şapte luptători, începând cu campionul mondial de anul trecut - Phillip Leitch (Australia), Marc Hamel (Canada), Dominic Sewell (Anglia), Michael Sadde (Franţa), Thomas Menou (Franţa), Per Estein Prois-Rohjell (Norvegia) şi Pierre Emmanuel Fabrigli (Italia). Această competiţie de elită adună cei mai buni luptători din întreaga lume, iar echipele din Franţa, Australia, Canada, Anglia, Norvegia şi Italia s-au întrecut, în cele trei zile, în lupte full contact, cu grad de pericol ridicat, adunând puncte la clasamentul general. Hotărâtoare a fost însă lupta cavalerilor cu lancea solidă, iar finala de duminică a stabilit învingătorul. Citește și: Ligia Enache, veriga de legătură dintre Firea și drama azilelor din Voluntari. Cea mai apropiată consilieră a ministrului PSD, „uitată” în CA-ul ONG-urilor care administrau căminele groazei Festivalul medieval a oferit, timp de trei zile, o varietate de peste 100 de activităţi pentru toţi vizitatorii, indiferent de vârstă: turniruri celebre şi demonstraţii spectaculoase de luptă, corturi specifice perioadei medievale, activităţi medievale pentru copii, trubaduri şi, desigur, concerte în fiecare seară. Muzica medievală şi dansurile vesele au animat atmosfera şi adus în prim-plan cultura şi tradiţiile vremurilor apuse. Vizitatorii au putut asista la reconstituiri istorice şi alte activităţi care au recreat cu fidelitate atmosfera din Evul Mediu. Festivalul Medieval Oradea este organizat de Visit Oradea şi Primăria Municipiului Oradea în parteneriat cu Asociaţia Deus Vult, Digi, VPK - Packaging şi Bers Nova

Campionatul mondial de Esports, în România (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Eveniment

Campionatul mondial de Esports, în România

Campionatul mondial de Esports, în România. Aducerea la Iaşi a jucătorilor de Esports va costa bugetul local o sumă de până la șase milioane lei. Campionatul mondial de Esports, în România Aceasta este valoarea totală a acordului-cadru pe care Clubul Sportiv Municipal Iaşi (CSMI) 2020 vrea să-l semneze cu maximum zece operatori economici. Defapt.ro este un proiect independent, ne poți sprijini direcționând 3,5% din impozitul tău pe venit. Durează un minut, online Ulterior, în baza comenzilor ferme ale CSMI, operatorii care vor participa la acordul-cadru vor licita pentru fiecare bilet sau pachet de bilete care urmează să fie achiziţionat. Citește și: EXCLUSIV Cu război la graniță, România încă nu a reușit să pună pe picioare o fabrică de pulberi pentru muniție. Ministrul Spătaru de la Economie se încurcă în cifre și minte la TV În caietul de sarcini se estimează o cantitate maximă de 1.000 de bilete (dus-întors) care ar putea fi, în final, cumpărate. Continuarea, în Ziarul de Iași.

Şcolile din România se pot înscrie în Campionatul Reciclării Foto: Facebook
Mediu

Şcolile România se pot înscrie în Campionatul Reciclării

Şcolile din România se pot înscrie în Campionatul Reciclării, prima campanie naţională de educaţie pentru mediu concepută pentru a promova Sistemul de Garanţie-Returnare (SGR) pentru ambalaje primare nereutilizabile, au anunţat organizatorii competiţiei, Asociaţia Act for Tomorrow şi Kaufland România, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) şi RetuRO. Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, premiile puse în jos se ridică la o valoare de peste 250.000 lei. Şcolile din România se pot înscrie în Campionatul Reciclării Proiectul se adresează unităţilor de învăţământ primar, gimnazial şi liceal publice din mediul urban, din localităţile în care există magazine Kaufland şi se va desfăşura în perioada martie - iunie 2023. Astfel, şcolile sunt invitate să se înscrie în competiţie începând cu data de 13 martie, pe platforma www.campionatul-reciclarii.ro, unde pot găsi şi regulamentul aferent. În baza punctelor primite pentru implicarea în activităţile proiectului, se va acorda pentru Premiul I suma de 100.000 lei, apoi 50.000 lei pentru Premiul II, 25.000 lei pentru Premiul III, respectiv şapte premii regionale în cuantum de 12.500 lei. Premiile vor consta în investiţii în infrastructura educaţională a unităţilor de învăţământ, în funcţie de nevoile acestora şi contravaloarea sumei câştigate. Educaţie ecologică pentru elevi "Pe lângă activitatea de colectare separată a deşeurilor, proiectul integrează două activităţi cheie de educaţie ecologică. Într-o primă etapă, cadrele didactice vor putea participa la sesiuni de formare, în cadrul cărora vor dobândi noţiunile de bază de educaţie ecologică şi vor învăţa cum să susţină ore de educaţie pentru mediu. Cea de-a doua etapă constă în facilitarea, de către cadrele didactice, a cursurilor propriu-zise de educaţie ecologică pentru elevi. Proiectul se adresează atât elevilor, cât şi cadrelor didactice şi părinţilor, care sunt invitaţi să contribuie la activitatea de colectare a deşeurilor şi să susţină astfel şcoala din comunitatea lor. De asemenea, iniţiativa vine în întâmpinarea programului naţional Săptămâna Verde şi subscrie obiectivelor Strategiei Naţionale de Educaţie privind Mediul şi Schimbările Climatice pentru 2023-2030, adoptată la începutul acestui an de Guvernul României. Astfel, Campionatul Reciclării reprezintă o oportunitate excelentă pentru cadrele didactice de a dobândi cunoştinţe de educaţie pentru mediu atât de necesare pentru a fi predate elevilor în Săptămâna Verde, precum şi o oportunitate de a pune în aplicare cunoştinţele teoretice privind gestionarea deşeurilor", se arată în comunicatul citat. Citește și: Perimetrul Neptun Deep, mai bogat decât se anunțase: Petrom și Romgaz au rezervat pe conducta Transgaz o capacitate anuală de 8,1 miliarde metri cubi, o treime peste estimări România a ratat ținta de reciclare Colectarea separată şi reciclarea deşeurilor constituie una dintre cele mai importante provocări de mediu pe care România le întâmpină la ora actuală. Până în acest moment, ţara noastră a ratat ţinta de reciclare de 50% impusă de Uniunea Europeană, în 2020 având o rată de reciclare de sub 15%. În acelaşi context, 70% din deşeurile municipale pe care populaţie le generează ajung la gropile de gunoi. Sistemul de Garanţie-Returnare, care va trebui implementat începând cu data de 30 noiembrie 2023, reprezintă cea mai eficientă modalitate de a accelera ratele de colectare a deşeurilor de ambalaje, pentru a atinge ţintele de reciclare stabilite la nivel european şi a ne îndrepta către un viitor cu mai puţine deşeuri. Conform previziunilor, în primul an de implementare a sistemului, este preconizată o rată de recuperare a ambalajelor de sticlă, plastic şi metal de 65%, iar în cel de-al treilea an de implementare, rata va ajunge la 85% - 95%. Un sistem similar funcţionează, deja, în peste zece state europene, unde s-a reuşit colectarea şi procesarea a aproximativ 90% din totalul deşeurilor reciclabile puse pe piaţă.Act For Tomorrow este o asociaţie de mediu, voluntariat şi sustenabilitate, înfiinţată în octombrie 2018, a cărei misiune este promovarea unei culturi a responsabilităţii civice şi sociale în rândul cetăţenilor.

Campionatul mondial de Esports, în România (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Eveniment

Campionatul mondial de Esports, în România

Campionatul mondial de Esports, în România. În eveniment vor fi cooptate ca parteneri numeroase entități private, având în vedere amploarea evenimentului. Campionatul mondial de Esports, în România Spre exemplu, ediția de anul trecut, din Indonezia, a avut o audiență de peste zece milioane de spectactori care au urmărit online meciurile (în direct), la care se adaugă un impact de aproape 190 milioane de vizualizări pe rețelele sociale. Defapt.ro este un proiect independent, ne poți sprijini direcționând 3,5% din impozitul tău pe venit. Durează un minut, online Iașiul și-a fixat ca țintă să organizeze un eveniment mai mare față de cel din Bali: la Iași vor ajunge 621 de jucători din 121 de țări. Citește și: Teoria „haiducilor scafandri”: informații neprobate arată că sabotarea Nord Stream ar fi fost executată de un „grup pro-ucrainean”. La ce poate duce publicarea acestei „dezvăluiri” De aceea, la Iași va fi prezentă și o echipă de la Guinness World Records care să valideze recordul, întrucât va fi cel mai mare nivel de participare din istoria Esports, până acum desfășurându-se 14 ediții în diverse zone ale lumii. Continuarea, în Ziarul de Iași.

DeFapt.ro
Investigații jurnalistice, analize, știri la zi
Abonează-te
DeFapt.ro

Ultima oră

Ultima oră