duminică 23 februarie
Login Abonează-te
DeFapt.ro

Etichetă: ioanid

4 articole
Economie

Școala Ioanid, eveniment anual cu FRF

Școala Ioanid, eveniment anual cu FRF: peste 400 de participanți se adună pe stadionul "Iolanda Balaș" pentru un set de activități ajuns la a șasea ediție. Școala Ioanid, eveniment anual cu FRF "Promovăm un stil de viața sănătos din care să nu lipsească sportul, motiv pentru care de șase ani avem un eveniment anual organizat cu partenerii noștri, Stadionul și Federația Română de Fotbal. Un eveniment din care nu lipsesc distracția, energia bună, cu peste 400 de participanți. Există și o mini-pădure a comunității noastre, pentru că am reușit să plantăm în același loc în ultimii ani peste 2.200 de copaci. Și ne ducem în fiecare toamnă să vedem cum au crescut și să adaugăm alții noi", a declarat un membru al conducerii Școlii Ioanid.

Școala Ioanid, eveniment anual cu FRF (sursa: Facebook/Ioanid - Gradinita, Scoala & Liceu)
Elevii Școlii Ioanid, activități de voluntariat (sursa: Facebook/Ioanid - Gradinita, Scoala & Liceu)
Economie

Elevii Școlii Ioanid, activități de voluntariat

Elevii Școlii Ioanid, activități de voluntariat încă de la gimnaziu, în fiecare lună a anului școlar, în parteneriat cu diverse asociații. Elevii Școlii Ioanid, activități de voluntariat "Voluntariatul este o parte componentă a implicării noastre în comunitate. În fiecare lună a anului școlar organizăm o activitate dedicată responsabilității sociale. În ultimii ani, am îndeplinit dorințele a peste 2.000 de copii din centrele partenere. Elevii noștri de gimnaziu și de liceu se duc și organizează ateliere de lucru sau ajută asociațiile partenere punctual, în funcție și de viitorul profesional pe care îl doresc. Așa că avem copii care lucrează cu copii din mediile defavorizate, avem liceeni care fac practică la Medicină Veterinară în altă asociație parteneră sau copii care organizează diverse proiecte și evenimente ale partenerilor noștri astfel încât să ii ajute pentru un management al afacerilor pe viitor. Implicarea copiilor în activităţi de voluntariat dezvoltă o serie de abilităţi şi competenţe sociale ca solidaritatea, toleranţa, încrederea, spiritul civic şi responsabilitatea socială. Nu în ultimul rând, fără ipocrizie, voluntariatul este o activitate pe care universitățile din Vest o apreciază și o caută în CV-urile elevilor care aplică la ele.", a arătat conducerea Școlii Ioanid.

Liceul Ioanid, Bacalaureat românesc & acreditare Cambridge (sursa: Facebook/Ioanid - Gradinita, Scoala & Liceu)
Economie

Liceul Ioanid, Bacalaureat românesc & acreditare Cambridge

Liceul Ioanid din București organizează și Bacalaureat în sistem românesc, dar și examene de tip Cambridge International Education, foarte apreciate la universități din străinătate. Media Bacalaureatului la Ioanid: 9,17 "În cadrul liceului nostru funcționează atât clase în sistem românesc bilingv, clase de filologie, de științe și mate-info, dar și clase care urmează sistemul internațional Cambridge, astfel încât la final de clasa a XII-a avem examene de tip Bacalaureat, de IGCSE și A Level. La prima experiență de Bacalaureat, am obținut o medie destul de mare, respectiv de 9,17, care a fost a 15-a medie obținută de un liceu la nivel național. În ceea ce privește examenele Cambridge, deja suntem în al treilea an în care le susținem la final de an și am avut o pondere chiar de 50% a elevilor noștri care au obținut punctajele A și A Star, care sunt cele mai ridicate punctaje din acest nivel. Acreditare Cambridge International Education Ne pregătim ca a treia generație de Ioanid a lumii sa părăsească incinta, dar asta nu înseamnă că absolvenții se rup de noi. Avem constant vizite ale celor care sunt deja studenți, vin și povestesc de propriile lor experiențe, ajutându-i pe cei care sunt acum în ultimii ani de liceu pentru a-și alege parcursul profesional. Avem foarte mulți copii care aleg să rămână în universități din România, avem copii care sunt la Drept, la Medicina umană sau veterinară, Istorie, Științe politice. Avem însă și liceeni care au optat pentru universități din Germania, Spania, Olanda, Italia și care vin și fac un schimb de experiență cu viitorii studenți de pe acest nivel. Alături de Bacalaureatul românesc, tot mai relevant în dosarele cu care elevii aplică la universități din străinătate, diplomele oferite de CAMBRIDGE INTERNATIONAL EDUCATION sunt dovada reușitei academice, fiind apreciate de universități și de angajatori din toată lumea.", potrivit conducerii Liceului Ioanid.

Școala privată Ioanid, investiții de milioane (sursa: Facebook/Ioanid)
Economie

Școala privată Ioanid, investiții de milioane

Școala privată Ioanid, investiții de milioane. Școala privată Ioanid, care oferă tot traseul educațional preuniversitar (grădiniță, ciclu primar, ciclu gimnazial, liceu internațional - bilingv), a investit masiv în infrastructură și logistică. Școala privată Ioanid, investiții de milioane "Investițiile au ajuns la un total de aproape patru milioane de euro, asta pentru că se investește constant în modernizarea tuturor spațiilor de învățare, fiind nevoie constant de updatarea mobilierului astfel încât toate clasele să beneficieze de mobilier ergonomic, updatarea a tot ce înseamnă echipamente tehnologice de ultima generație, motiv pentru care am făcut trecerea de la display-urile interactive în toate spațiile noastre. Toate spațiile comune au fost constant updatate și design-ul, refăcut de fiecare dată, pentru a le pune la dispoziție spații pentru a se destinde, dar și spații de învățare cu practica care să îi pregătească pentru viitorul lor profesional. Peste 500.000 de euro au fost direcționați pentru adaptarea și respectarea tuturor cerințelor pe care le-am primit în avizele ISU, scopul final fiind obținerea autorizațiilor de funcționare pentru locațiile Ioanid, un lucru care este foarte greu de obținut mai ales pentru instituțiile private. Peste un milion de euro au fost investiți în burse de studiu care au ajutat mulți copii", au arătat oficiali ai Ioanid.

DeFapt.ro
Investigații jurnalistice, analize, știri la zi
Abonează-te
DeFapt.ro

Ultima oră

Ultima oră