vineri 05 decembrie
Login Abonează-te
DeFapt.ro

Etichetă: chef

2 articole
Eveniment

Cum faci pizza acasă ca un maestru italian după sfaturile chef-ului unei pizzerii din top 50 mondial

Pizza de top, gătită la domiciliu. Maestrul pizzar italian Giovanni Santarpia dezvăluie pentru „Ziarul de Iași” rețeta unei pizza autentice, ușor de făcut acasă. Pizza de top, gătită la domiciliu Colaborator al pizzeriei Zano din Iași, clasată în top 50 cele mai bune pizzerii din Europa, Giovanni pune accent pe aluat simplu, ingrediente de calitate și pasiune. Citește și: Ciolacu, Tudose și Paul Stănescu se bat să-și trimită clientela în viitorul guvern Rețeta sa se inspiră din stilul napoletan, iar diferența majoră față de o pizzerie profesionistă este temperatura cuptorului. Totuși, spune el, creativitatea în bucătăria de acasă este cheia unei pizza reușite. Continuarea, în Ziarul de Iași

Pizza de top, gătită la domiciliu (sursa: ziaruldeiasi.ro)
Chef Adi Hădean promova "Ferma Dacilor" (sursa: Facebook/Ferma Dacilor)
Eveniment

Chef Adi Hădean promova "Ferma Dacilor"

Chef Adi Hădean promova "Ferma Dacilor". Aceasta avea succes și din acest motiv, mai ales că unul din cei mai faimoși chef-i ai României și gătea acolo. Chef Adi Hădean promova "Ferma Dacilor" "Printre atâtea vești care te fac să schimbi postul de televiziune, eu vă dau astăzi una tare bună. Ferma Dacilor, un loc fain tare, în inima naturii, unde mereu am mâncat numa’ bun și proaspăt, face livrări și ne fericește și pe noi, ăia uitați printre betoane la oraș, cu merinde alese.", scria chef Adi Hădean pe propriul site în martie 2020. Citește și: Cine protejează consumatorii români: șeful ANPC este prieten cu interlopii, face reclamă la cârciumi pe care ar trebui să le controleze și este suspectat că are o avere nejustificată, pitită în Panama Advertorial pentru "Ferma Dacilor" pe site-ul chef-ului Adi Hădean (sursa: adihadean.ro) Evident, promovarea nu era gratuită. Iar ce uita Hădean să spună pe site-ul său era că chiar el gătea acolo cel puțin de prin 2016 în mod regulat. Ultima oară, potrivit paginii de Facebook a "Fermei Dacilor", Hădean a gătit la stabilimentul care a ars în incendiul de Crăciun pe 8 octombrie a.c. Cea mai veche fotografie cu Hădean pe pagina de Facebook a "Fermei Dacilor" este din 2016. Imagini cu chef Hădean pe pagina de Facebook a "Fermei Dacilor" (sursa: Facebook/Ferma Dacilor)

DeFapt.ro
Investigații jurnalistice, analize, știri la zi
Abonează-te
DeFapt.ro

Ultima oră

Ultima oră