Licență în crenvurşti și pastramă. Studenţii de la Universitatea pentru Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi (USV Iaşi) vor susţine lucrări de diplomă care au drept temă crenvurşti de pui cu ţelină sau pastrama de vită injectată cu ulei de rapiţă şi pudră de lucernă.
Licență în crenvurşti pastramă
Potrivit reprezentanţilor instituţiei de învăţământ superior din Iaşi, studenţii Facultăţii de Ingineria Resurselor Animale şi Alimentare, de la domeniul industriei alimentare, au ales pentru lucrările de diplomă teme inedite, dar de interes, printre acestea numărându-se variante de frăgezire cu diferite cantităţi de saramură sau despre adăugarea unor antioxidanţi naturali, urmărind astfel comportamentul produselor în timp.
„Pastrama de vită frăgezită prin injectare cu ulei de rapiţă şi pudră obţinută din germeni de lucernă şi crenvurşti de pui cu adaos de ţelină – pudră, sunt câteva sortimente produse şi testate în această perioadă, la USV Iaşi.
Continuarea, în Ziarul de Iași.
_______________________________
Defapt.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială.
Defapt.ro nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice.
Defapt.ro poate fi sprijinit prin donații pentru susținerea jurnalismului independent:
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului Defapt.ro
CONT BANCAR: IBAN RO48BRDE445SV97760644450
Deschis la BRD
Asociația „Doar fapte, CIF 45500057.