Batalionul sarmalelor: cum se fac cele 60.000 de bucăți servite pelerinilor la Sf. Parascheva
În bucătăria Cantinei Sociale din Iași, forfota și mirosul de sarmale anunțau apropierea hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, când zeci de voluntari și bucătari lucrau neobosiți la prepararea bucatelor tradiționale. Sarmale tradiționale pentru pelerini la Iași În oale uriașe, sarmalele clocoteau pe foc aproape două ore, răspândind aroma lor în întreaga încăpere. Citește și: Nicușor Dan cere SRI să fie preocupat de corupție. Corupția, în noua Strategie de Securitate Națională Atmosfera era plină de energie, cu râsete, glume și cântece moldovenești care înveseleau echipa. Femeile, multe dintre ele venind de mai bine de zece ani, se aflau la lucru încă de la primele ore ale dimineții, modelând cu răbdare fiecare sarma pentru masa pelerinilor. Continuarea, în Ziarul de Iași