duminică 23 februarie
Login Abonează-te
DeFapt.ro

Etichetă: Gault & Millau

1 articol
Eveniment

Mâncarea servită spital, apreciată ghid gastronomic

Mâncarea servită într-un spital, apreciată de un prestigios ghid gastronomic, Gault & Millau. Spitalul a adus experţi de la Gault & Millau pentru a examina mâncarea şi a oferi sfaturi pentru îmbunătăţirea meselor, în special în ceea ce priveşte preparatele din peşte, sosurile şi mâncărurile din cartofi. Directorul executiv al ghidului spune că ar fi fericit să servească aceste mâncăruri la el acasă. Mâncarea servită într-un spital, apreciată de un ghid gastronomic Este vorba de spitalul AZ Groeninge, situat în oraşul Kortrijk. Gault & Millau a stabilit ulterior că preparatele oferite de spital au un standard înalt. Marc Declerck, director executiv al Gault & Millau Benelux a spus că ar fi fericit să poată servi unele dintre preparate chiar la el acasă. Cel mai important sfat, a spus el, este folosirea unor ingrediente de calitate şi a unor reţete simple. ''Oamenii nu vor neapărat lucruri complicate. Să fie sănătos, să fie gustos... Încearcaţi să gătiţi pentru ei ca şi cum aţi găti pentru propria persoană'', a spus el. Preparatele destinate pacienţilor nu vor fi efectiv prezente în ghidul anual al restaurantelor, dar au fost certificate în mod oficial de Gault & Millau pentru 2023. Citește și: Pacienţii cu epilepsie nu au acces la medicamente. A crescut numărul celor care ajung la spital cu forme decompensate de boală Spitalul din Kortrijk este o structură non-profit, fiind rezultatul unui parteneriat public-privat dintre oraș și boardul fostelor spitale creștine. AZ Groeninge din Kortrijk a fost clasat pe locul șase în noul clasament "World's Best Hospitals 2023" realizat de revista Newsweek, fiind primul spital non-universitar din top zece cele mai bune spitale belgiene.

Mâncarea servită într-un spital, apreciată de un prestigios ghid gastronomic Foto: Facebook
DeFapt.ro
Investigații jurnalistice, analize, știri la zi
Abonează-te
DeFapt.ro

Ultima oră

Ultima oră