sâmbătă 22 februarie
Login Abonează-te
DeFapt.ro

Etichetă: adi hadean

2 articole
Eveniment

Chef Adi Hădean promova "Ferma Dacilor"

Chef Adi Hădean promova "Ferma Dacilor". Aceasta avea succes și din acest motiv, mai ales că unul din cei mai faimoși chef-i ai României și gătea acolo. Chef Adi Hădean promova "Ferma Dacilor" "Printre atâtea vești care te fac să schimbi postul de televiziune, eu vă dau astăzi una tare bună. Ferma Dacilor, un loc fain tare, în inima naturii, unde mereu am mâncat numa’ bun și proaspăt, face livrări și ne fericește și pe noi, ăia uitați printre betoane la oraș, cu merinde alese.", scria chef Adi Hădean pe propriul site în martie 2020. Citește și: Cine protejează consumatorii români: șeful ANPC este prieten cu interlopii, face reclamă la cârciumi pe care ar trebui să le controleze și este suspectat că are o avere nejustificată, pitită în Panama Advertorial pentru "Ferma Dacilor" pe site-ul chef-ului Adi Hădean (sursa: adihadean.ro) Evident, promovarea nu era gratuită. Iar ce uita Hădean să spună pe site-ul său era că chiar el gătea acolo cel puțin de prin 2016 în mod regulat. Ultima oară, potrivit paginii de Facebook a "Fermei Dacilor", Hădean a gătit la stabilimentul care a ars în incendiul de Crăciun pe 8 octombrie a.c. Cea mai veche fotografie cu Hădean pe pagina de Facebook a "Fermei Dacilor" este din 2016. Imagini cu chef Hădean pe pagina de Facebook a "Fermei Dacilor" (sursa: Facebook/Ferma Dacilor)

Chef Adi Hădean promova "Ferma Dacilor" (sursa: Facebook/Ferma Dacilor)
Adi Hădean, șocat de măsurile fiscale pregătite de Guvern Foto: Facebook
Eveniment

Adi Hădean, șocat măsurile fiscale pregătite de Guvern

Chef Adi Hădean, care a gătit și pentru un președinte al Franței, șocat de măsurile fiscale pregătite de Guvern: „O să sfârșim cu toții angajați (dacă ne-o mai vrea cineva) sau emigranți”. În septembrie 2016, Hădean și Nicolai Tand au pregătit prânzul pentru președintele Franței, Francois Holland, și premierul României, Dacian Cioloş. „M-am uitat în farfurii, când se întorceau, şi nu mai era nimic în ele. Şi, gândiţi-vă că au fost patru feluri de mâncare gătită, servite în doar o oră şi zece minute”, a relatat, atunci, Hădean. Adi Hădean, șocat de măsurile fiscale pregătite de Guvern Acum, după ce presa a publicat proiectul de ordonanță de urgență prin care majorează fiscalitatea, el a scris, pe Facebook: „De unde stau eu, se vede că nu există cale mai sigură spre falimentul unei țări decât să te împrumuți (123 de miliarde de lei a luat Statul împrumut de la începutul anului) în timp ce-i strângi de gât pe cei care plătesc ratele la împrumuturile făcute de tine”. Iată postarea integrală a lui Hădean: „O să sfârșim cu toții angajați (dacă ne-o mai vrea cineva) sau emigranți. Statul român nu știe să țină vaca vie, o vrea și mâncată, și în grajd, da’ să mai dea și lapte. Doar că asta nu se poate. Ne frigem mațele de 12 ani încercând să construim ceva durabil și sustenabil, și dacă am reușit ceva, am reușit nu pentru că ne-a ajutat Statul, ci în ciuda mediului ostil pentru antreprenoriat. Am reușit muncind 14-16 ore pe zi, dar reușita asta e în realitate un echilibru fragil, pe care-l menținem jonglând cu facturile, creditele și taxele. Câteva sute de mii de antreprenori mici țin niște milioane de locuri de muncă în sectorul privat, ba mai țin în spate și un număr semnificativ de locuri de muncă din sectorul public. De unde stau eu, se vede că nu există cale mai sigură spre falimentul unei țări decât să te împrumuți (123 de miliarde de lei a luat Statul împrumut de la începutul anului) în timp ce-i strângi de gât pe cei care plătesc ratele la împrumuturile făcute de tine”. La peste o zi de la publicare, postarea sa fusese redistribuită de peste 200 de ori. Citește și: Valentina Saygo, fost secretar de stat și consultant fiscal, desființează proiectul lui Ciolacu de a majora birurile: „60 de pagini pline de ură viscerală, nu rămâi decât cu greață!”

DeFapt.ro
Investigații jurnalistice, analize, știri la zi
Abonează-te
DeFapt.ro

Ultima oră

Ultima oră