/

DIICOT a ratat-o pe doamna Coca, adevărata mamă a lui Vlad Pascu. De ce „Hidra” e doar prescurtarea de la hidrant

Într-un elan milițienesc de PR, un șef din DIICOT care a rămas cu lecturile la nivelul „Legendelor Olimpului” de Al. Mitru a decis să vândă presei sub numele de „operațiunea Hidra” aducerea la audieri a unui puștan din anturajul lui Vlad Pascu.

Tudor Duma, zis „Maru”, este un adolescent înrăit în droguri prezentat drept „dealer-ul lui Vlad Pascu”, dar, în realitate, doar un băiețel cu creierii praf căruia bravii procurori abia i-au găsit acasă, în ultimii ani, niște „iarbă”.

Da, sigur, l-au mai adus la audieri chiar pe Vlad Pascu, dar care se afla deja în arest, pe mama acestuia, Miruna Pascu, și pe tată, Mihail Claudiu Pascu. Nici unul din părinți, totuși, nu are profilul unui „El Chapo”, chit că mama a șantajat-o pe prietena de orgii psihotrope a fiului ei.

Citește și: Mama lui Vlad Pascu, către fiul ei, în arest: Eu vreau să-ți fac dosar medical, să te trimită pe aici, pe Rahova. Este centru de tratare de dependențe

Deci, care „hidră”? Care-s capetele? „Maru”? Poate un micron de negru sub unghia degetului mic de la piciorul stâng al hidrei, în cel mai bun caz. Deci?

Și acum ce urmează, după ce i-au mai adăugat lui Vlad Pascu niște acuzații (deținere și consum de droguri)? Tânărul stricat de prafuri va fi judecat, poate va face niște pușcărie, banii familiei îl vor aștepta să iasă și-i vor face detenția suportabilă. O dată liber, se va pocăi. Ha, ha.

Dar „hidra” aia care cu ale ei n capete a umplut România de cocaină și alte droguri în cantități industriale unde se ascunde? La cât de mare e (ministra de Justiție, Alina Gorghiu, invocă „milioane de consumatori”), n-ar trebui să treacă neobservată, nu?

Citește și: Prietena de droguri a șoferului ucigaș de la 2 Mai, cercetată penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Împreună cu gașca, ar fi vrut să fure un „portofel” cu Bitcoin de la un tânăr sechestrat

Dar uite că DIICOT are vederea slabă, abia mai poate citi „Legendele Olimpului”.

De fapt, de la audierile de acum câteva zile a lipsit tocmai doamna Coca, adevărata mamă a lui Vlad Pascu și a mii (zeci de mii?) de puștani din România, „prăjiți” mult înainte să se „coacă”. Și nici nu cred că doamna Coca va fi adusă prea curând la DIICOT, doar ne-a zis ministrul de Interne Predoiu că lupta e pierdută.

Ai exclusivitățile Defapt.ro cu doar un click pe butonul „Urmăriți”/„Conectați-vă” în Google News (dreapta sus)

Ca avocat ce se află, Predoiu ar fi putut găsi o formulă mai moale, dar se pare că realitatea e atât de dură încât nici măcar lui nu i-a trecut prin cap să o cosmetizeze.

Iar operațiuni de tip „Hidra” sunt doar mici țâșneli de hidrant care să mai șteargă rahatul de pe geamurile parchetului care cică investighează crima organizată.

Urmărește-ne pe Google News

_______________________________

Defapt.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială.

Defapt.ro nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice.

Defapt.ro poate fi sprijinit prin donații pentru susținerea jurnalismului independent: 

FORMULARUL 230

Donează prin PayPalpaypal icon
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului Defapt.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT BANCAR: IBAN RO48BRDE445SV97760644450

Deschis la BRD


Donează prin Patreon


Asociația „Doar fapte, CIF 45500057.

6 comentarii

  1. Mi-ar fi frica sa zugravesc ceva in casa autorului. Ma astept sa vina la 20 de minute de la inceperea lucrarii sa ma ia la stanga si pe mine,si pe ceilalti colegi ca nu e gata. Ca nu e problema lui ca a angajat (votat) zugravi prosti acu 20 de ani . Autorul articolului vrea ACUM TOT .

    Aveti donmle un pic de rabdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultima oră

20:50Performanță: prima instituție de stat care s-a năpustit să-și ia iPhone 15 în ziua în care a apărut pe piață este în subordinea lui Grindeanu
20:30VIDEO Buzatu a luat personal geanta cu bani și a pus-o în portbagaj. La instanță, pesedistul a spus că este vorba de „banii familiei”
17:31Tănase Stamule (PNL), decanul FABIZ, critici dure către „pachetul Ciolacu”: „O piatră de moară”. Plus: „ura față de corporații” pare mai importantă decât locurile de muncă a un milion de români
13:41Dosarul care poate face DIICOT de râs la nivel național: „fabrica de vise” de la Iași
13:10Fiul lui Dumitru Buzatu compara familia sa cu Brătienii: „Sunt copilul părinților mei și eu sunt foarte mândru de acest lucru. Am văzut că toată lumea elogiază familia Brătianu”
12:53VIDEO Buzatu, scos din propria curte flancat de jandarmi și băgat în dubă să fie dus la DNA. Era dărâmat, a putut spune presei doar „Veți vedea…”
12:17Omul de afaceri Adrian Porumboiu către Dumitru Buzatu: „Ori dai șpăgile, ori te ia DNA-ul”
11:28Oficial, Simona Halep s-a mutat din România: decizia ITIA consemnează că ea este în prezent „stabilită” în Franța
23:17Cum a susținut Ciolacu familia baronului de Vaslui, Buzatu: fosta soție, senator, fiul – secretar de stat. Premierul a asistat la alegerea familiei în fruntea organizației județene a PSD
22:20Averea uriașă a baronului PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, prins de DNA când lua o șpagă de 1,25 milioane de lei. El controla Vasluiul, unul din cele mai sărace județe din țară, de 11 ani
20:03Clienții prostituatelor să fie incriminați penal sau amendați în toate statele UE, cere Parlamentul European. Criticii proiectului arată că, în țările în care e așa, a crescut violența împotriva femeilor
19:10Dealer-ul Catena, activitate intensă la festivaluri și concerte în București și în țară: „Am pierdut, cică a mers foarte bine la Untold, la toate nebuniile, aș vrea să pistonez…”
18:27Sistemul informatic al CNAS a picat din nou, pe 18 septembrie, și încă se lucrează la remedierea problemelor
18:00Cum procura drogurile dealer-ul de la Catena: se ocupa de colectarea medicamentelor expirate de la farmaciile lanțului și de cele nefolosite de pacienții decedați
17:29Ciolacu, după explozia de pe autostrada lui Umbrărescu: „Este un accident de muncă”. Ciolacu, după explozia de la Crevedia: „Așa-ziși patroni care n-au ce căuta în mediul de afaceri”