/

Bucharest Fashion Week, eveniment periculos pentru un model masculin care a fost luat la pumni în culise de iubitul unei manechine. A venit ambulanța, s-a depus plângere la Poliție

Bucharest Fashion Week, bătaie cu pumnii
Bucharest Fashion Week, bătaie cu pumnii. Victima, modelul Claudiu Vlad Ivan (sursa: X/ivanclaudiuvlad)

Bucharest Fashion Week, bătaie cu pumnii. Manechinul Claudiu Vlad Ivan a fost bătut în culisele Mercedes – Benz Bucharest Fashion Week, un eveniment pentru pasionații de modă, de iubitul fotomodelului Nara Jackson. A fost lovit cu pumnii în cap și s-a ales cu un hematom extra cranian, plus dureri de maxilar.

Citește și: George Simion a torpilat-o constant pe Maia Sandu: „România nu mai trebuie să finanţeze nici măcar cu un leu guvernul de la Chişinău”

Până în prezent nu a depus plângere împotriva agresorului, deși la fața locului au ajuns atât ambulanța, cât și un echipaj de poliție.

Totuși, Claudiu Vlad Ivan a menționat într-un mesaj postat pe instagram că „legea își va urma cursul pentru a gestiona toate repercusiunile acestei experiențe. Mă aflu sub îngrijire medicală și sunt optimist că mă voi reface curând. Stay safe!”.

Roxana Voloșeniuc, unul dintre organizatorii evenimentului din Capitală, a negat inițial că ar fi fost vreo bătaie, dar ulterior a recunoscut că tânărul Claudiu Vlad Ivan a fost bătut de iubitul unei manechine.

Bucharest Fashion Week, bătaie cu pumnii

Nu se știe de la ce a plecat scandalul dintre cei doi, dar cert este că bătaia a avut loc în culise, acolo unde se schimbau manechinele. Locul respectiv era păzit de firma privată care avea obligația să asigure paza și protecția evenimentului.

După ce a fost snopit în bătaie, printr-un apel la 112 s-a cerut intervenția de urgență a ambulanței și poliției. Surse din cadrul Poliției Capitalei au declarat pentru DeFapt.ro că incidentul a fost raportat la 112, dar manechinul Claudiu Vlad Ivan a refuzat să depună plângere împotriva agresorului.

La scurt timp după intervenția autorităților, Claudiu Vlad Ivan a scris pe instagram următoarele: „am primit multe mesaje la care nu pot răspunde, dar vreau să mulțumesc sincer tuturor celor care mi-au oferit sprijin și ajutor în cadrul Fashion Week București, permițându-mi să îmi continui activitatea profesională în ciuda unei situații dificile.

Știu și înțeleg câtă muncă este depusă pentru un asemenea proiect, iar profesionalismul mi se pare că ar trebui să primeze!

„Mă aflu sub îngrijire medicală”

Din păcate, ceea ce ar fi trebuit să fie o celebrare a unui vis, a artei, a muncii unei întregi echipe, a fost marcat de un accident regretabil, cauzat de comportamentul violent al unor persoane care nu ar trebui să facă parte din această industrie, punând în pericol nu numai sănătatea și siguranța mea, ci și a celor din jur, precum și munca depusă”.

Într-un final, a spus că vrea ca legea să își urmeze cursul pentru a gestiona toate repercusiunile acestei experiențe.

„Mă aflu sub îngrijire medicală și sunt optimist că mă voi reface curând. Stay safe!”, a scris Claudiu Vlad Ivan. Ulterior, a șters mesajul postat.

„Vreau să se ocupe legea”

Contactat de către DeFapt.ro, Claudiu Vlad Ivan a spus că nu vrea să vorbească despre bătaie pentru că avocatul lui se ocupă „de toate investigațiile și de tot”.

„Eu sunt… nu vreau să vorbesc despre asta. Nu vreau să vorbesc despre asta cu presa. Vreau să fiu… să se ocupe legea de tot ceea ce se întâmplă. Nu doresc să apară nimic în presă. Aș dori să nu se scrie absolut nimic, nu este normal!

Pentru că nu vreau să se scrie. Vreau să se ocupe legea, nu trebuie să se știe în presă”, a spus Ivan, deși chiar el vorbise public despre incident.

„A venit și echipa de prim ajutor”

Afectat de întâmplare, manechinul Ivan a mai precizat că „se știe foarte bine ce s-a întâmplat acolo. Incidentul știu că există, nu vreau să îmi fie afectată imaginea, nu vreau să fiu pus într-o lumină proastă. Chestia a fost făcută publică pe Instagram, am scris ceea ce aveam de scris”.

Claudiu Vlad Ivan a fost angajat de organizatorii Mercedes – Benz Bucharest Fashion Week pentru a prezenta mai multe colecții ale designerilor în cadrul evenimentului. Printre aceștia s-a aflat și designerul Amalia Săftoiu. Contactată de către DeFapt.ro, Amalia Săftoiu a spus că știe despre altercația de la eveniment.

„A venit și echipa de prim ajutor, după care știu că a mers și la poliție. După care am înțeles că se ocupă cei de acolo de lucrul acesta. A venit echipa de prim-ajutor, a vorbit, el a dorit să vină în continuare. I-au dat ok-ul pentru asta. I-au spus ce să facă. Nu este angajat. Au fost câteva spectacole de modă. Ni s-a pus la dispoziție câteva modele, el este unul dintre aceștia”, a arătat Săftoiu.

„Știu că a fost bătut de iubitul unei manechine”

Roxana Voloșeniuc, unul dintre cei doi organizatori ai Mercedes – Benz Bucharest Fashion Week, a încercat să nege, apoi să minimalizeze bătaia din cadrul evenimentului. Ulterior a explicat că atât victima, cât și agresorul aveau o relație de prietenie mai veche cu multe probleme din trecut nerezolvate.

„Cred că și unul și altul o să… mă rog… o să profite de această ocazie ca să se răzbune unul pe altul. Dar nu sunt în măsură să vorbesc foarte accurate despre asta pentru că nu am fost de față. Am auzit doar ce mi s-a povestit așa, de la unul, de la altul.

Și mâine (azi – n.r.) am o întrevedere cu toată echipa, nu era acesta motivul, dar dacă tot mă văd o să pun întrebările. Știu că a fost bătut de iubitul unei manechine, dar în egală măsură a ieșit pe catwalk, seara s-a distrat la petrecere, s-a… nu știu”, a spus Voloșeniuc.

Organizatoarea a mai spus că locul în care a avut loc bătaia, adică în culise/backstage, era păzit. Iar bodyguardul a crezut că agresorul era model, motiv pentru care a fost lăsat să intre.

Ce este Bucharest Fashion Week

„Este o răfuială între ei și profită de acest lucru să facă ceva mai mare decât a fost. Sincer! Ivan a fost la petrecere, a băut, am vorbit. Eu am fost mirată ulterior când am auzit de lucrul ăsta. Sigur, apoi mi s-a spus că e o răfuială între ei, nu știu cum a stat la el în casă. Nu am intrat în discuții pentru că mi-am dat seama că e o chestie privată.

Ai exclusivitățile Defapt.ro cu doar un click pe butonul „Urmăriți”/„Conectați-vă” în Google News (dreapta sus)

Nu încerc să minimalizez, dar atunci când sunt 1.000 de oameni și sunt doi prieteni care au o răfuială între ei și decid să o facă în public, nu știu dacă este problema noastră. Dacă iubitul modelului avea să îi spună ceva, să îi dea ceva, backstage-ul nu este un spațiu închis”, a declarat Roxana Voloseniuc.  

Mercedes – Benz Bucharest Fashion Week s-a desfășurat în Capitală în perioada 15 – 18 octombrie 2024. Evenimentul a fost organizat de Roxana Voloșeniuc și avocatul italian Mario Antico, un personaj influent, dar discret în mediul oamenilor de afaceri italieni din România.

Partenerul principal a fost Mercedes Benz, în timp ce printre partenerii instituționali s-au numărat Ambasada Italiei la București, Primăria Municipiului București, Confindustria România, Camera Națională de Modă din Italia, Italian Trade Agency, dar și ambasadale statelor Moldova, Ucraina și Georgia. 

Urmărește-ne pe Google News

_______________________________

Defapt.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială.

Defapt.ro nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice.

Defapt.ro poate fi sprijinit prin donații pentru susținerea jurnalismului independent: 

FORMULARUL 230

Donează prin PayPalpaypal icon
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului Defapt.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT BANCAR: IBAN RO48BRDE445SV97760644450

Deschis la BRD


Donează prin Patreon


Asociația „Doar fapte, CIF 45500057.

1 Comentariu

  1. Niște vagabonzi sau vagaboande urcați pe scenă pentru un eveniment; în viața de zi cu zi ,ele sunt escorte de lux,iar ei prestează la boșorogi bogați poponari pasivi,vorbesc în cunostință de cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultima oră

21:23Guvernul rus cumpără telefoane iPhone de serviciu, nu aparate ale unor mărci chinezești, chiar dacă există riscul să fie spionați
21:14Final oficial: la referendumul din Moldova, cu 13.596 de voturi DA mai multe decât cele NU, Constituția va fi modificată pentru integrarea în UE
21:06Kremlinul încearcă să delegitimeze rezultatul referendumului din Moldova: Dreptul de vot al moldovenilor din Rusia a fost îngrădit
20:58Protejata lui Ponta, Corina Crețu, numită de Ciolacu la șefia Agenţiei pentru Monitorizarea şi Evaluarea Performanţelor Întreprinderilor Publice
20:53Nicușor Dan recunoaște că vrea să fie un dictator, așa cum mai sunt la Paris, Madrid sau Viena
20:44Secretarul general al ONU se deplasează la Moscova pentru a se întâlni cu Putin. Agenda discuțiilor, nepublică
20:35Rusia nu a reușit să submineze alegerile din Moldova, spune Casa Albă, care salută referendumul validat pro-UE
18:49Un antreprenor acuză Poliția că a fost folosit drept „scut uman” pentru a opri o mașină aflată în urmărire
14:46Bucharest Fashion Week, eveniment periculos pentru un model masculin care a fost luat la pumni în culise de iubitul unei manechine. A venit ambulanța, s-a depus plângere la Poliție
12:45Ipocrizia lui Lipă: dublu campion mondial lăsat fără indemnizație de merit, deși a câștigat și un proces, în timp ce angajații unor federații iau premii de sute de mii de euro
12:38ANALIZĂ De ce Ciolacu și Kremlinul muncesc pentru a crește AUR și a-l aduce pe Simion în turul II al prezidențialelor. Care este pericolul după alegeri
12:32Putin, frustrat de votul la referendumul din Moldova, acuză „anomalii” la numărarea voturilor și o creștere „greu de explicat” a opțiunii pro-UE
12:25Referendumul pentru UE din Moldova, victorie sau înfrângere? Care sunt argumentele pentru fiecare verdict
12:05NATO atrage atenția Rusiei că trimiterea de trupe nord-coreene în Ucraina ar fi o „escaladare semnificativă”. Informații credibile indică prezența a cel puțin 1.500 de soldați ai Phenianului
11:50Peste 7.000 de voturi DA în plus față de voturile NU la referendumul pentru integrarea europeană a Moldovei după numărarea a aproape 99% din buletine