/

Profesoară de la un liceu de elită din București, reacție ironică după ce agentul Godină a scris: „Dragi fete, dragi femei, cu cine dracului vă întâlniți voi și mai ales unde”

Profesoară, reacție ironică după ce agentul Godină a scris cum trebuie să procedeze femeile la prima întâlnire Foto: Facebook

O profesoară de la un liceu de elită din București a avut o reacție ironică, pe Facebook, după ce agentul Godină a scris: „Dragi fete, dragi femei, cu cine dracului vă întâlniți voi și mai ales unde, astfel încât să fiți nevoite să trimiteți locația live?”.

Citește și: Antena 3, emisiune publicitară cu Dan Puric, care vrea să fie președinte cu susținerea AUR. Nici o întrebare despre relațiile cu Securitatea

Alexandra Chirea, profesoară de franceză la liceul Gheorghe Șincai din Capitală, a scris: „Nu cunosc în jurul meu nicio femeie care să nu fi pățit vreo spaimă d-asta vreodată, care să nu dea un share location când se vede prima oară cu un bărbat.

Domnu’ Godina ar fi însă mândru de mine pe partea de research: nefiind cu toate țiglele pe casă, mă știți doar, io am cerut întotdeauna poza de pe buletin înainte să ies în oraș cu un bărbat pe care nu-l cunoșteam”.

Alexandra Chirea Foto: Facebook

Profesoară, reacție ironică după ce agentul Godină a scris ce trebuie să facă femeile la prima întâlnire

„Bună dimineață la toată lumea, mai puțin lu’ domnu’ Godina.

Nu știu altele cum sunt, dar eu și prietenele mele ne dădeam share location când ieșeam în oraș cu un bărbat, chiar dacă mergeam în locuri publice, adecvate, cum ar zice domnu’ polițist, că văd că el știe exact unde se iese în oraș, cu cine, cu ce, când. Mărturisesc că mai dau și astăzi share location când merg cu Uberul noaptea târziu, ba chiar uneori și ziua, dacă mi se pare că se uită la mine dubios domnu’ șofer.

Mai mult, când eram studentă, mergeam regulamentar, conform indicațiilor prețioase ale lu’ domnu’ polițist , adică ora 6 după-amiază, cu metroul, îmbrăcată în blugi și geacă de urs, și totuși un psihopat m-a urmărit vreo 2 stațîi și a și coborât cu mine la aceeași stație și greu am scăpat de el.

Nu cunosc în jurul meu nicio femeie care să nu fi pățit vreo spaima d-asta vreodată, care să nu dea un share location când se vede prima oară cu un bărbat. Domnu’ Godina ar fi însă mândru de mine pe partea de research: nefiind cu toate țiglele pe casă, mă știți doar, io am cerut întotdeauna poză de pe buletin înainte să ies în oraș cu un bărbat pe care nu-l cunoșteam.

Nu în ultimul rând, domnu’ polițist presupune că aceste abuzuri sunt făcute numai de necunoscuți. Nu uitați că, de fapt, multe abuzuri asupra femeilor se întâmplă in propria casă, cu oameni pe care ii știu de-o viață. Și că, dincolo de abuzul fizic, mai există și abuzul emoțional, greu de recunoscut, greu de demonstrat, greu de scăpat, pentru că el nu e la fel de vizibil că cel fizic.

În fine, nu va luați după mine, că io, știți deja, am o pisica, și ați văzut ce a zis domnu’ polițist de femeile cu pisici”, a scris Alexandra Chirea.

Godină: „Asta dacă te respecți ca femeie”

„Eu sunt un om mai de modă veche și mă gândesc că e firesc ca primele întâlniri între un bărbat și o femeie să aibă loc în niște locuri publice (restaurant, cafenea, cofetărie) fără ca măcar să fie nevoie să urci în mașina cuiva necunoscut.

Ar trebui să urmeze o perioadă de cunoaștere, să știi cu ce se ocupă omul ăla exact, eventual să verifici, sunt multe pârghii acum, invlusiv Facebook, dar mai ales să începi să-l cunoști personal cât mai bine, să vezi ce hram poartă, ce familie are, de ce e singur etc. E o cale lungă până să pleci cu el la o cabană, la mare sau în orice alt loc nepublic.

Asta dacă te respecți ca femeie”, a susținut agentul de poliție Godină.

Urmărește-ne pe Google News

_______________________________

Defapt.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială.

Defapt.ro nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice.

Defapt.ro poate fi sprijinit prin donații pentru susținerea jurnalismului independent: 

FORMULARUL 230

Donează prin PayPalpaypal icon
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului Defapt.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT BANCAR: IBAN RO48BRDE445SV97760644450

Deschis la BRD


Donează prin Patreon


Asociația „Doar fapte, CIF 45500057.

  1. Doamna din poza poate sta liniștita ca nu i se va intampla nimic rau la cum arata. Ca sa cunoască vreun barbat vreodată cred CA trebuie sa meargă la vrăjitoare sau la babe sa -i dea in ghioc.

    • Ce vă mai place să pupați fundul unui godin care scoate doar fum și atât. Bănuiesc că tu și celălalt individ de mai sus sunteți adevărați Feți- Frumoși dacă vă permiteți să ironizați o femeie doar fiindcă nu este pe placul vostru. Se pare că sunteți la fel de inteligenți ca și polițistul lui pește. Habar nu aveți ce hram poartă, în realitate, acest „polițienaș” și cât de plângăcios și ipocrit este. Sunteți atât de proști, încât nu vă dați seama când cineva poartă mască.

    • Băi frumosule! bună educație ai primit! Jignești o doamna , pentru ce?pentru cocină sau godină cum îl cheamă pe acest garcea , rușinea poliției din Brașov!?

      • Frumos trebuie să mai fi Dorin!de jignești o doamna!care este profesoară,nu un nenica nimeni un analfabet că godină, pentru ce?că se exprimă că tine și „academicianul „în manele Guță -salam, Rușine! atât poți.

  2. Cum le știe acest polițist filosof pe toate?! Încurajat, evident, de persoane din categoria celor care au lăsat aici mesaje, făcând comentarii la modul cum arata doamna și nu la esenta problemei.
    Ce s-ar face aceasta tara fara acest justitiar, numit domnu’ godina (nu este nicio greșeală de redactare)?!

  3. Nu vă adresați cuvinte urâte și nici nu va jigniți Dumnezeu știe unde este bine și unde este rău el lucrează este de servici tot timpul și încearcă să îndrepteze pe cei ce pleca după cărarea lui .Doamne ajuta fiți cuminți și ascultători întru Domnul Isus Hristos.

  4. Godina este polițist cum este domnișoara profesoara frumoasă! Un țăran bubos, frustrat și îngâmfat. Ce polițist e țăranul care a făcut 10 ani cu mâna la tramvaie (circulație) și acum umblă cu căciulă pe față (mascați)?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultima oră

18:58VIDEO George Simion, complet ignorat în timp ce împărțea pliante într-o stație de metrou
18:12Nicușor Dan: Guvernul a luat 500 de milioane de lei de la bucureșteni, în primele cinci luni ale anului, și le-a dus „în marea gaură a bugetului național”
17:23Un senator liberal desființează măsura plafonării prețurilor: „Orice intervenție a statului în stabilirea prețurilor este contraproductivă”
15:51Generalul Zalujnîi, carismaticul ex-comandant al armatei ucrainene, numit ambasador în Regatul Unit de către Zelenski
15:35Florin Piersic a ajuns în „stare generală gravă” la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular Bucureşti. Medicii, rezervați
15:05Un medic din Craiova, fost manager al spitalului județean, suspectat că ar fi ucis patru pacienți, este acum acuzat că l-ar fi omorât pe al cincilea
14:43Nordis, dezvoltatorul imobiliar la care este asociat soțul deputatei PSD Laura Vicol, acuzat că a luat banii clienților și a fugit cu ei – presă
10:15Românul cu cele mai mari șanse la Nobel în viitor – Albert-László Barabási, născut în Harghita. Barabási, care e și cetățean maghiar, a fost ales membru al Academiei de Științe a SUA
08:22Universitatea „Transilvania” din Brașov, mai valoroasă decât Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, potrivit Ministerului Educației
08:07„Ecce Homo” al lui Tițian, transportat sub pază armată de la Sibiu la Iași. Tabloul, evaluat la zeci de milioane de euro, face parte din colecția Muzeului Brukenthal
20:57Wizz Air, Austrian Airlines, KLM și alte companii aeriene, suspectate că au umflat prețurile biletelor mințind că investesc în proiecte anti-poluare. Anchetă a Comisiei Europene, în derulare
18:57Ciolacu anunță că PSD dă startul campaniei electorale la podul de la Brăila. Podul, simbol al unui eșec de proporții, fiind reasfaltat de trei ori doar pe o porțiune de 150 de metri
16:30Primarul PSD al municipiului Botoșani, trimis în judecată de DNA în dosarul angajării amantei
15:35INTERVIU Prostituată din România care lucrează pentru patroană româncă în vestul Germaniei: Ai mei, acasă, știu că lucrez la Decathlon. Probabil bănuiesc ei ceva, dar nu zic nimic cât timp vin banii
14:51O știre bună din campanie: Șoșoacă și Simion se dezumflă. Să nu-i deranjăm!