/

Firea, vizibil frustrată că Ciolacu ar putea susține candidatura lui Negoiță la primăria Capitalei: „Robert trebuie să fie mai direct și să spună ceea ce dorește”

Firea, frustrată că Ciolacu ar putea susține candidatura lui Negoiță Foto: Aktual 24

Gabriela Firea a fost vizibil frustrată, într-un interviu pentru Realitatea TV, de faptul că președintele PSD, Marcel Ciolacu, ar putea susține candidatura lui Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, la primăria Capitalei: „Robert trebuie să fie mai direct și să spună ceea ce dorește”.

Mai multe publicații au sugerat, în ultimele luni, că fosta soție a lui Robert Negoiță, Sorina Docuz, ar avea acum o relație cu premierul Ciolacu. Negoiță, care a plecat din PSD în perioada în care această formațiune eracondusă de Liviu Dragnea, a spus, acum câteva zile, că „foarte probabil” va fi candidatul social-democraților.

Citește și: Viaţa de student pakistanez venit în România cu 50 de euro în buzunar: „Tot ce e normal pentru voi, aici, pentru noi e doar vis acolo”

Azi, Firea a spus că s-a împăcat cu Robern Negoiță dar i-a reproșat declarațiile ambigue referitoare la o candidatură la primăria Capitalei.

Firea, frustrată că Ciolacu ar putea susține candidatura lui Negoiță

„Am urmarit emisiunea în care el spunea (R. Negoiță – N.R.) că mai este o relatie de prietenie. Noi nu am înțeles așa, a fost și la noi acasă, recent, am incercat să contribuim la cicatrizarea unor răni, i-am spus cât de afectată și deziluzionată am fost, mi-a spus si Robert punctul său de vedere.

Ne leagă totuși multe lucruri frumoase, bune, noi suntem nașii copilului său, păstrăm legătura, dar politic vorbind, cred că și Robert trebuie să fie mai direct și să spună ceea ce dorește, fără supărare, mă refer la candidatură pentru primărie„, a afirmat Gabriela Firea la Realitatea TV.

„Nu am glumit când le-am spus, în urmă cu câteva zile, colegilor de la București care doresc să intre în această cursă (pentru Primăria generală. – N.R.) și sunt deranjanți că, în urma cu mai bine de un an, domnul președinte Ciolacu m-a prezentat ca fiind eu candidatul, să discutăm, ne adunăm, stăm de vorbă, ne prezentăm planurile.

Bineînțeles, conducerea centrală are și ea un cuvânt de spus. Trebuie să fie lucruri foarte simple, nu știu de ce ne complicăm existența prin semnale, prin faptul că se dă de înțeles, prin cuvinte cu dublu sens (…)

Dacă trebuie să avem o nouă discuție, să se facă alte sondaje, alte măsurători, dar să fie corecte, să se analizeze capacitatea de muncă, ce am făcut în viața și în politică, să se verifice loialitatea față de cetățeni și față de partid și să se tragă linie și să se decidă. Dar dacă sunt eu, intru cu toată forța de muncă să lupt pentru toți bucureștenii. Iar dacă nu sunt eu candidatul, îl voi susține în totalitate pe cel desemnat, sunt un om de echipă”, a mai arătat fostul primar.

Grindeanu evită să-și declare susținerea pentru Firea

În timp ce Firea făcea aceste afirmații la Realitatea TV, Sorin Grindeanu vorbea la Digi 24 despre candidatura la București, evitând să-și arate susținerea pentru fostul primar: „Eu cred că atunci când va veni ședința PSD în care se vor decide candidați la București și în sectoare, și în toată țara vom decide și la București. Nu poate să meargă București înainte”.

El a mai spus că nu s-a luat o decizie privind candidatura lui Firea.

Însă, în septembrie, Marcel Ciolacu declara: „Există o decizie în acest moment şi ea nu a fost schimbată, doamna Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Nu am luat altă decizie”.

Urmărește-ne pe Google News

_______________________________

Defapt.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială.

Defapt.ro nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice.

Defapt.ro poate fi sprijinit prin donații pentru susținerea jurnalismului independent: 

FORMULARUL 230

Donează prin PayPalpaypal icon
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului Defapt.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT BANCAR: IBAN RO48BRDE445SV97760644450

Deschis la BRD


Donează prin Patreon


Asociația „Doar fapte, CIF 45500057.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultima oră

18:14Numărul uriaș al sporurilor și salariile mari de care beficiază angajații Guvernului, care acum cer najorări și fac grevă japoneză
13:55Potop de vouchere peste angajații excelent plătiți ai companiei de stat care nu a construit nici un kilometru de autostradă
12:59FOTO Coloana premierului Ciolacu, blocată în trafic la Podu Iloaiei, unde ambuteiajele se formează permanent, iar CNAIR tergiversează aplicarea soluției, care există
12:32Piedone, atacuri în serie la „Firea Pandele”: „A făcut 20 de companii, a cheltuit banii, a îndatorat Bucureștiul și a plecat!”. El cere să se voteze împotriva „lenei și incompetenței”
11:40DNA nu a început urmărirea penală față de Nicușor Dan, cum fals a afirmat candidatul AUR la Primăria București
09:41De ce și-a ucis un polițist mama: „Bea și mă bătea când eram mic”. Culmea, a cerut o pedeapsă mai mică pentru că era om al legii
09:27Un ONG a vrut să finanțeze cu peste 200.000 de euro construcția unei pasarele pietonale. Primăria a avut nevoie de doi ani și jumătate pentru a emite autorizație. A fost prea târziu: costul se dublase
21:14Pentru judecătoarea Stoicescu, cei care cer abrogarea pensiilor speciale vor „câte un BMW, ca să ajungă la toţi, examene luate de toate loazele şi să se vindece mătuşa de bătături”
17:29După ce a decis să facă metrou până la ea acasă, în Voluntari, Firea promite și un aeroport nou. Proiect comun cu primarul Băluță, deși edilii nu au nici o competență
15:07Clipe de coșmar pentru Grapini: a fost urmărită și amenințată de un bărbat, care apoi s-a cazat la același hotel cu ea și i-a trimis un „filmuleț”
14:37Haos la spitalul CF din Iași: pesedista pe care Grindeanu o ține în funcția de manager a concediat directorul economic în timp ce era în India și nu s-au plătit salariile la timp
13:16EXCLUSIV Rezervistul „Doi și-un sfert” care a vândut chinezării antiglonț Jandarmeriei a vrut să livreze în Ucraina și Iran arme din China produse și de o fabrică aflată pe lista de sancțiuni a SUA
12:45România, a patra lună la rând ţara cu cea mai ridicată inflaţie din UE
12:31Economistul-șef al BNR avertizează: „La anul va veni nota de plată”. România are cel mai mare deficit de cont curent și a patra mare inflație, comparativ cu statele OECD
11:53Noua „umbră” a lui Firea, după Ligia Enache: nevasta unui ex-ofițer SRI, cu o avere impresionantă, muncitoare la Turbomecanica, cu facultate absolvită la 33 de ani