Danileț, atacat pentru publicarea veniturilor sindicaliștilor. Cristi Danileț, judecătorul care are o prezență foarte intensă în mediul școlar prin intermediul cursurilor sale de educație juridică, a surprins vineri pe mulți din fanii săi de pe Facebook.
Danileț, atacat pentru publicarea veniturilor sindicaliștilor
Danileț a share-uit o postare a Asociației „VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie”, pe care a însoțit-o de un comentariu foarte scurt: „Nu e chiar rău…”.
Ai exclusivitățile Defapt.ro cu doar un click pe butonul „Urmăriți” în Google News (dreapta sus)
În postarea VeDem Just erau făcute publice veniturile lunare ale celor trei lideri sindicali din Educație (Marius Nistor, Simion Hăncescu și Anton Hadăr): între 21.000 de lei și aproape 44.000 de lei.
Multe dintre comentarii au fost critice la adresa lui Danileț, acuzând irelevanța informațiilor.
_______________________________
Defapt.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială.
Defapt.ro nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice.
Defapt.ro poate fi sprijinit prin donații pentru susținerea jurnalismului independent:
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului Defapt.ro
CONT BANCAR: IBAN RO48BRDE445SV97760644450
Deschis la BRD
Asociația „Doar fapte, CIF 45500057.
Mai bulangiule, publica și salariile și pensiile magistratilor!
Jenant, veniturile magistraților sunt publice de mult timp. Că ai fost tu ignorant și nu le-ai citit, e treabă ta.
Pensie speciala adică mită legalizată!!
Aici, papitoiul de danilet are dreptate, foroastele de lideri de sindicat au niste venituri colosale din cotizațiile profesorilor pe care cică îi reprezintă. Profesorii au ajuns în această situație din cauza lor, a acestor așa zisi lideri naționali și a „liderilor” din județe care i-au tot dus cu preșul de cate ori apărea vreo nemulțumire in rândul dascălilor privind salariile. I-au aburit cu pichetări de prefecturi cu cate zece oameni, cu grevă de avertisment, cu marșuri cu 150 de oameni, cu promisiuni că o să fie bine la … următoarea rectificare,totul făcut in complicitate cu politicienii, pentru a dezamorsa nemulțumirile profesorilor . Ar trebuii arătate profesorilor și veniturile aghiotanților lui nistor ,hancescu,hadar , din județe. Și acești trepăduși au venituri triple față de profesori ,plus mașini cumpărate din banii profesorilor, benzină, asigurare pe viață , telefoane cu abonament, diurnă la orice deplasare în județ și în țară la așa zisele conferințe, de fapt chermeze, toate plătite din banii dascălilor.PROFESORII AU DREPTATE IN TOT CE SOLICITĂ CU ACEASTĂ GREVĂ. ELEVII, PĂRINȚII SUNTEM DE PARTEA LOR, DAR UN PUNCT AL REVENDICARILOR AR TREBUII SA FIE SI PLECAREA CELOR TREI, nistor, hancescu, hadar SI LA NEGOCIERI SA MEARGA PROFESORI DESEMNATI DE GREVISTI .
Ar putea sa publice și venitul lui Țiriac, nu? Asa, ca să îți dea ție satisfactie. Ți se pare normal ca acești sindicaliști sa aibă asemenea venituri? Cu asemenea venituri acești oameni au fost cumpărați, iar lupta lor sindicala e doar un simulacru. Cat despre magistrați, au venituri pe măsura dificultatii importantei muncii lor, cu mici excepții.
Chiar ești imbecil ,acum este vorba de profesori sau ești unul care are salarul la fel și te au supărat?
Veniturile profesorilor din meditații se impozitează?Cate ore lucrează un profesor într-o zi de munca? Cât concediu are un profesor într-un an calendaristic. Faptul ca inspectorii scolari și directorii de scoli sant înregimentați politic afectează învățământul? Profesorii trebuie sa aibă salarii decente dar și vocație și dăruire pentru meseria de dascăl. Liderii de sindicat trăiesc bine mersi pe banii sindicaliștilor și mizează ca apară drepturile membrilor de sidicat. Liderii de sindicat ar trebui să nu fie plătiți ,sa ocupe acesta funcție și sa apere drepturile sindicaliștilor probono. Veniturile tuturor persoanelor ce ocupă funcții publice trebuie sa fie publice asa prevede legea.
Danilet ar trebui trimis inapoi la Judecatoria Pașcani de unde l-a extras Macovei si sa nu se mai amestece in treburi care nu-l privesc. El a spus cati bani a primit de la statul roman, penyru perioada cat a fost suspendat? Sau macar sa ne spuna ce salariu ia acum. Dar paiul din ochiul altuia e mai gros decat obrazul lui.
Judecătorul Cristi Danileț NU A AVUT SERVICIU ABSOLUT DELOC în perioada în care s-au judecat procesele împotriva CSM care l-a suspendat din magistratură pe nedrept. Spun „pe nedrept” pentru că Înalta Curte de Casație și Justiție i-a dat dreptate definitiv. Ați fi știut acst lucru dacă urmăreați în timp acest caz.
Corect
Orice argumente despre integritatea lui Cristi Danilet in fata imposturii unora cu statut de „lider” e inutil. Unuia precum celui la care comentariu ai raspuns, trebuie sa-i pui doar o intrebare, ce au facut acesti ipochimeni sindicali in functii de peste doua decenii pentru cei din invatamant, in special pentru cei tineri, cu vechime pana in 10 ani, care au salarii infect de mici ? Absolut nimic, si-au luat banii de „lideri” , si pe cei de la partidele pe care indirect ii reprezinta, predominant PSD, pentru mascariile pe care le fac zi de zi, de foarte multi ani, pe la posturile tv afiliate PSD, in special Antena, Romania TV si Realitatea.
CORECT
Da el a intrat în grevă când judecători au făcut-o??????????
Nu are relevanta salariul lui de magistrat. Asta e salariu… Dar liderii de sindicat care nu fac nimic… cerșesc pe la scoli au venituri imense… nu înțelegeți… de 10 -20 ori mai mult ca un profesor… deși tot profesor este….e greu de prins ideea ? Danilwt are ca orice judecător… Dar aici un profesor sindical nu are ca orice profesor…
Ce faci nene, iei apărarea liderilor de sindicat ?
„Veșnicia s-a născut la sat” a decretat Lucian Blaga.
Eu aș adapta aceast aforism la condițiile de după 1989:
Veșnicia s-a născut la sindicat!
Ce tot o frecați atît că omul știe și eu confirm.Am fost sus an Cnsrl și am văzut și atunci mi-am dat demisia.
Te-au dat afară pentru că nici nu știi să scrii…
Contează? Dacă ar spune asta, s-ar diminua veniturile nesimțite ale acestor „luptatori” pentru drepturile profesorilor? Care e relevanța solicitării tale?
unul care se baga in seama
Ca PUTIN, nu-i asa?
Cum sa nu gândești ca potasiul anterior. De ce profesorii nu se bat pentru remunerație în funcție de performanță. Din profesori analfabeți funcționali clar ca vrem sa iasă doar generații cu pensii speciala.
Foarte bine a făcut ca a prezentat veniturile acestor handralai. … veniturile nu trebuie a fi trecute la confidentual si secrete de stat.
Să publice și pensiile magistraților ,salariile celor din sistemul judecătoresc, precum și veniturile pe care le încasează pensionarii cu pensii speciale. Vedem paiul din ochiul altuia dar nu vede bârna din ochiul lui.
Să amintească și ce drepturi și-au câștigat judecătorii in instanță pe sestache, din ceea ce trebuia să le de-a statul.
Dar voi va compara ți cu magistrații!?!?
Mai sa fie..
LA voi curg banii pe meditații ca la robinet.
Magistrații nu trebuie băgați în mocirla voastră!
Bine face, bine zice magistratul Danilet…
Da da..
Nu va compara ți vb oi cu magistrații…..
Sub nici o formă..
Stați în banca voasyta și în scol…..
Ioane ,mai treci bre pe la scoala!
Nu mai “ compara-ti” (sâc!) magistratii cu profesorii!:)))
Adevarul, ca bugetofagii astia de teapa lui Hadar , ar trebui tratati cu suturi!
In afara , de hau, hau , sunt penibili!
E drept, ca si asul manipularilor, joghinul Danilet , desi fața nu-l recomanda , le da cu sare pe la rana slujitorilot Scolii Romanesti.
Trebuia sa te faci magistrat ma parlitule!
Ar fi foarte interesant…
Tu compari capra cu varza. Dacă publica veniturile magistraților a căror pregătire este absolut superioara, ai impresia ca venitul acestor „luptatori” pentru drepturile profesorilor s-ar justifica? De asta nu ai ajuns magistrat, întrucât nu ai capacitatea de a separa planurile.
Indiferent de ce și cum, e strigător la cer +40k…..tot ce e bugetat de stat ar trebui pus la vedere cu Nume și Prenume….sunt banii noștri și trebuie să știm pe ce se cheltuiesc
Liderii de sinducat sunt plătiți din cotizațiile membrilor de sindicat pe baza unui contract deci nu sunt bani publici așa că nu vă mai căcați pe voi.
Si cei ce cotizeaza ca sa i hraneasca pe astia din sindicate de unde primesc salariile neicusorule,de la matale din buzunar?sunt bani publici de la buget,de la aia care produc plus valoare.
Asta s-o crezi tu
In articol este vorba de banii incasati de la stat. Ce incaseaza din cotizatiile membrilor e alta poveste. Sa ne-o spuna dascalii.
Cu atât mai mult. Ei si-au făcut din sindicat o afacere personala. Acestea nu sunt venituri juste și nu reflecta în niciun caz valoarea produsului muncii lor.
Șa dea bacalaureatul toti prfesorii si invatatorii din subiecte de acu trei ani sa arate ce (nu)stiu de fapt.salariul oricarui angajat este 160 de ore pe luna.la putorile astea e la 72 ore !Huo javre puturoase.
Ar trebui sa dați , , cei i care comentează, Bacalaureat că acum 10 ani sau mai bine că acum 20-30 de ani sa vedem sunteți la fel de buni cum.pretindeti. Cei de la catedra chiar au învățat ptr note și au luat examenele așa cum trebuie. . La subiectele astea de Bacalaureat , elevii care într-adevăr învață nu au probleme. Să dați teze la 7 materii și bacalaureat la 5 materii și să îl și absolviți și atunci să comentați.
UN ALT SINDICALIST
PUTEREA UNUI SINDICAT VINE DIN INDEPENDENTA FINANCIARA SI LIDERII SA NU POATA FI „CUMPARATI”!
CAND NEGOCIEZI ,LA ACEEASI MASA TREBUIE SA FI PE PICIOR DE EGALITATE !
DANIELET ,TE-AI BAGAT CA MUSCA IN CURUL CALULUI !
DACA TACEAI FILOZOF RAMANEAI !
Crezi ca 44000 de lei pe luna reflecta valoarea prestației lui Hadăr? Cine i-a stabilit acel venit? Oare nu ți se pare ca omul asta folosește sindicatul ca pe propria afacere?
Al cui este meritul ca limba romana este atat de schilodita in scrisul opiniilor exprimate?Copiii sunt tot mai putini,profesorii tot mai multi si rezultatul dezastruos,peste 45% analfabeti functional.Astia nu inteleg sensul unui continut,dar sa mai si scrie corect in limba romana.
Niciodată nu mi-au plăcut comentariile despre orele lucrate în învățământ…nu puteți comenta ceea ce nu știți.Ganfiti-va că sunt multe ore de corectare la,de pregătire a lecțiilor care nu se fac neapărat la vedere!Dar este ușor să vorbești despre domenii pe care nu le cunoști,deci sportul national românesc „Hai să ne dăm cu părerea”funcționează mai mult ca niciodată…
Ca peste tot, comentarii prostești postate de necalificati și nerealizați in viață! Puneți osul la treabă și nu va mai preocupați de veniturile altora căci nu aveți pregătirea lor!
Nu sunt o noutate veniturile profesorilor. Cunoastem bine de tot un exponent al dascalilor care a dat meditatii incat acum are 6 casoaie….
Nu cunoști nimic. În cazul pe care îl i voci, părinții individului locuiau și munceau în Germania, iar o casa valora la vremea când a fost achiziționată, exact venitul părinților sai pe o lună. Cat despre meditații… nu toți profesorii dau meditații, aceasta activitate fiind mai degrabă o excepție decat o regula.
Cum ,necum , C.Danilet are dreptate nici magistrații nu zău asemenea sume fabuloase ., Cel mult 8-9000 lei nici jumate cat iau „hăndrălăii”ăștia.Si pentru ce iau atâția bani ?? Că mănâncă rahat și atâta lumea la greva.Dar mă întreb ăștia , liderii, nu pot fi schimbați că au mucegăit pe funcțiile astea de 15–20 de ani poate mai mai mult .Chiar nu va gândiți ce avere au adunat ăștia !? C.Danilet a demascat putreziciunea din sindicatele învățământului.Sumele prezentate , se iau lunar , au multe guri de hrănit ??
Foarte bine că ne informează și pe noi,iar despre profesori ar trebui plătiți după performanta. Cum poate un profesor de 7 să pregătească elevi de 10 vreți să vă dați copilul la aceștia?
Foarte corect! Dar ce facem cu profesorii de 2-3, care iau salariu mai mare decat parintii copiilor care muncesc 3 schimburi pe salar minim?
Toți bugetarii sunt super bine plătiți fata de volumul de munca ,complexitate ,control și obiective.Poate câțiva funcționari de jos (din unele administrații locale)sa se mai compare cat de cat cu cei din privat deși nici aia.Au minim 2500 net(fara studii) ,incepatorii iar că echivalent la privat foarte multi sunt pe salariu minim.Cu sporuri,care există în mod abuziv ,preferențial și discriminatorii doar la bugetari,depășesc și aia 3000 lei (venit minim net la bugetari) adică dublu față de privat….Știm demult că sindicaliștii sunt mana-n mana cu PSDul și manipulează de ambele părți ca spionii dublii.Ca șoferul Mitrea care a primit în dar funcție mare in PSD….
Noi fara război civil nu ne mai facem bine !
Nu te faci bine nici cu un război civil, te asigur. Asa e gena ta.
Citesc si ma minunez de câtă idioțenie pot vedea si câte oi impinse de un lup in blană de miel trec la atac. Un profesor termina un liceu pedagogic si cam atât, maxim o facultate, pentru aceeia care predau la universitati. Un magistrat are obligatia sa faca o facultate si inca 4 ani de INM sa poata profesa. Stiti cati din profesori sunt titulari pe post??? Un procent foarte mic, dar stiti de ce? Pentru ca sunt inapți sa promoveze un examen de titularizare. Acești ” suplinitori” ne educa copiii spre nicaieri… Invatamantul a ajins un mare producator de prostie, agramati, inculti… De ce? Pentru ca sunt educati de asemenea specimene…
Al cui este meritul ca limba romana este atat de schilodita in scrisul opiniilor exprimate?Copiii sunt tot mai putini,profesorii tot mai multi si rezultatul dezastruos,peste 45% analfabeti functional.Astia nu inteleg sensul unui continut,dar sa mai si scrie corect in limba romana.
Mai țineți minte dragi dascăli de vremea când vă penaliza directorul școlii că aveți corijenți și repetenți? Mai țineți minte de când plecați din sălile în care se ținea bacul după ce lăsați rezolvarea? Cine îl huiduia pe ministrul Funeriu când v-a băgat camerele de supraveghere în sălile de bac? De la salariu plecau cele de mai sus și multe de astea? A-ți încercat vreodată să-i faceți pe elevi să gândească? Norocul vostru și al copiilor cu manualul. Deschis și citit la predare și, evident la copierea. Ați avut vreodată de a face cu absolvenții voștri , ca angajați. Pentru fiecare post era nevoie de doi noi angajați unul care să scrie și altul să socotească. Și să nu mai spun de dragostea de muncă. Am avut noi angajați care au demisionat după 4 ore, de la primirea atribuțiunilor de serviciu, corespunzătoare pregătirii lor, pe salarii bune la vremea aceea. Nici măcar n-au acceptat perioada de probă. Hai sictir la 50% dintre voi, băga- v-ași înapoi la școală
Hai, sa va mai agit puțin. Altfel nu înțeleg rostul judocanului!
Dar pensiile speciale ale magistraților? Chiar le merită?
[…] Citește și: Judecătorul Danileț, atacat dur online pentru că a expus veniturile imense ale sindicaliștilor d… […]
Nu este vorba nici de magistrați nici de muncitori necalificați, ESTE VORBA STRICT DE NISTE PROFESORI CARE S-AU INSTALAT COMOD IN FOTOLIILE DE LIDERI SINDICALI PE VIATA CU NISTE SALARII CE FAC SA ROSEASCA SI DIRECTORII DE FIRNE PRIVATE ,Întrebarea este :AU DOUA BURTI CAND MĂNÂNCĂ?
Danilet și celelalte scursuri USR- iste s- au băgat că musca in rahat. Ce vina are profesorașul platit cu 2.500 de lei că unii mahări din învățământ au venituri uriașe? Taman acum când e greva a publicat securistul informația, de ce oare?
[…] Citește și: Judecătorul Danileț, atacat dur online pentru că a expus veniturile imense ale sindicaliștilor d… […]
[…] Citește și: Judecătorul Danileț, atacat dur online pentru că a expus veniturile imense ale sindicaliștilor d… […]
[…] Citește și: Judecătorul Danileț, atacat dur online pentru că a expus veniturile imense ale sindicaliștilor d… […]
FOARTE BINE A FACUT! Vrem și alte informații despre veniturile și afacerile tuturor liderilor de sindicat pe care de 33 de ani sunt tot pe funcție și nimeni nu-i schimba.
[…] Citește și: Judecătorul Danileț, atacat dur online pentru că a expus veniturile imense ale sindicaliștilor d… […]
[…] Citește și: Judecătorul Danileț, atacat dur online pentru că a expus veniturile imense ale sindicaliștilor d… […]
[…] Citește și: Judecătorul Danileț, atacat dur online pentru că a expus veniturile imense ale sindicaliștilor d… […]
[…] Citește și: Judecătorul Danileț, atacat dur online pentru că a expus veniturile imense ale sindicaliștilor d… […]
Si unii si alții, spun ca sunt crema societății, acum „șefii” din învățământ ” nu se fac de rușine fata de magistrați, di unii di alții au venituri grade ..
, restul invstamantului, este adevărat ca sun prea subțiri. Dacă însă obțin ce doresc, după, vit terbui sa justifice „calitatea pregătirii elevilor” care sa nu fie nevoiți „sa învețe carte prin meditații din bănii părinților” . Învățământul va trebui sa aibă efect in „timpul orelor de școală, nu acasă la profesori, principiul, „va dăm ce solicitați, salarii corecte, dreptul vostru, voi dați copiilor la orele de curs incqtamantul”. Chit ca o să-i supăr pe unii, acesta trebuie să fie regula.