Cum alegem un strugure de masă pe care să nu ne pară rău că am dat banii. Astfel, dacă ne referim la strugurii de masă, putem ține cont de aspect.
Cum alegem un strugure de masă
„În general, strugurii de masă sunt mari, aspectuoși, bobul este frumos. Strugurii de vin sunt mai mici, mai zemoși, pentru că trebuie să extragem din ei cât mai mult suc, cât mai mult must.
Strugurii de masă sunt mai crocanți, atunci când mușcăm din ei. Ceea ce rămâne totuși pe primul loc este gustul consumatorului.
Cu siguranță cu toții am mâncat cu mare poftă struguri de Muscat Ottonel, din care se face vinul și cu toții am gustat cu mare plăcere și din soiul <Moldova>, care este soi de struguri de masă”, a arătat conf. univ. dr. Cintia Colibaba, prodecan al Facultății de Horticultură (USV Iași).
Continuarea, în Ziarul de Iași.
_______________________________
Defapt.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială.
Defapt.ro nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice.
Defapt.ro poate fi sprijinit prin donații pentru susținerea jurnalismului independent:
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului Defapt.ro
CONT BANCAR: IBAN RO48BRDE445SV97760644450
Deschis la BRD
Asociația „Doar fapte, CIF 45500057.