/

Bătăușii de la Costinești au ajuns până și la Guvern: premierul Ciolacu a declarat „toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri”

Bătăușii din Costinești, golănași rurali violenți
Bătăușii din Costinești, golănași rurali violenți (sursa: Facebook/defapt.ro)

Bătăușii din Costinești, golănași rurali violenți. Premierul Marcel Ciolacu le cere forțelor de ordine să aibă „toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri” care fac scandal şi „confundă plajele cu maidanul”.

Bătăușii din Costinești, golănași rurali violenți

„Pentru că începe weekendul şi probabil că staţiunile de pe litoral vor fi pline de turişti, vreau să fac un apel către forţele de ordine să fie foarte ferme în aplicarea legii. Oamenii vor lege şi ordine.

Citește și: VIDEO Bătăușii de la Costinești nu au fost arestați, au fost puși sub control judiciar. Eliberați, au amenințat cu bătaia chiar în fața secției de poliție

Trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri care fac scandal şi confundă plajele şi drepturile cetăţeneşti cu maidanul în România.

Citește și: DOCUMENT Bătăușii de la Costinești, tratați după „Ghidul de intervenție profesională” al Jandarmeriei. Unii aplaudă snopirea turiștilor agresivi, alții îl critică pe jandarmul full contact

Poliţiştii şi jandarmii au toată susţinerea mea, a întregului guvern şi a tuturor oamenilor de bun simţ din această ţară”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, la începutul ședinței de guvern.

Citește și: Arma secretă a jandarmului de la Costinești: palma asurzitoare, care are rolul de a dezechilibra atacatorul și de a-l face vulnerabil la loviturile la corp

În ultima săptămână, pe litoral au fost mai multe scandaluri între turiști și salvamari sau jandarmi și polițiști. La Costinești, doi tineri au fost bătuţi de şase bărbaţi, iar după apariția forțelor de ordine totul s-a transformat într-o bătaie generală între turiști, polițiști și jandarmi.

Ai exclusivitățile Defapt.ro cu doar un click pe butonul „Urmăriți”/„Conectați-vă” în Google News (dreapta sus)

La Eforie Nord, mai mulți turiști s-au luat la bătaie cu salvamarii, pe plajă, după ce li s-a atras atenția să nu intre în mare din cauza pericolului de înec.

Urmărește-ne pe Google News

_______________________________

Defapt.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială.

Defapt.ro nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice.

Defapt.ro poate fi sprijinit prin donații pentru susținerea jurnalismului independent: 

FORMULARUL 230

Donează prin PayPalpaypal icon
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului Defapt.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT BANCAR: IBAN RO48BRDE445SV97760644450

Deschis la BRD


Donează prin Patreon


Asociația „Doar fapte, CIF 45500057.

16 comentarii

  1. Sunteti niste mincinosi!niste informatii total false,doar minciuni!habar nu aveti cine sunt acesti baieti si cu ce se ocupa si mai publicati si imagini cu persoane care nu au nici o legatura cu cele intamplate!sunt curioasa cu acordul cui ati publicat acele imagini?dezinformati total!Mi-e sila de voi!

    • Jandarmul a oferit exact ceea ce au cerut turiștii! Servicii ireproșabile, de 5 stele All inclus. Și doamna putea primii un șut în fund după care jandarmul putea să-i spună ca i se spune printre colegi „Romanticul”. Turiștii pot sa fie mulțumiți cu ce au primit. Se putea și mai bine dar a fost suficient deocamdată. O întrebare ar fi dacă după plecarea acestor barbati jandarmi adevarati au mai fost probleme? SIGUR NU AU MAI FOST!!!!!!!!!! ACȚIONAT CORECT ȘI FĂRĂ ALTE COMENTARII!!!!!! BRAVO BĂIEȚII!

    • Uimeste ne , cine sunt si cu se ocupa , treburi serioase , banuim , dupa comportamentul lor ! Tu esti cumva țoapa in verde , cu pretentii de avocat pro bono ?

    • Acești oameni sunt doar niste gunoaie care au fost aruncate în locuri greșite. Niste pârliți crescuți cu bere și cârnați. Oameni care nici negrul de sub unghii nu dai pe ei.

  2. Felicitări poliției și jandarmeriei din Costinești .De câțiva ani de zile imi petrec concediu in alte tari civilizate.La noi in tara pe litoral civilizația lasa de dorit.FELICITARI POLITIEI SI JANDARMERIEI.BRAVOOO!!!!

  3. Dosarul a plecat de la poliția stațiunii Costinești cu propunere de a fi lăsați în libertate să nu aibe probleme șeful de post.Nu dorește complicații, doreștie să iasă la pensia specială cât mai repede.Este fan ilegalităților, abuzului in serviciu și corupției .A fost susținut pe aceasta funcție la postul de politie al stațiunii Costinești,de fostul primar din anul 2008 și până în prezent .

  4. Mama, cine-a ajuns vedeta hahaha!
    Pe prostii aia ii cunosc bine. Pe Adrian Felecan l-am batut acu’ 2 ani pana l-am damblagit si, pt ca tot nu se potolea, l-am spart si la rozeta chiar la el in curte.
    Nicusor Grigoras a stat 3 saptamani pe la rude, n-a venit acasa de frica mea. Cand ii prind o sa-i mai bat odata, sa le iasa impresiile de smardoi.

  5. NIȘTE BADARANI CARE AU VENIT LA STAȚIUNE, NIȘTE BEȚIVI NEEDUCAȚI, NIȘTE SEMIANALFABETI, NIȘTE ZOAIE CARE NU FAC CINSTE FAMILIILOR LOR NIȘTE LIMITAȚI, CARE CRED CA TOT CE ZBOARĂ SE MĂNÂNCĂ. FELICIT ACȚIUNEA OAMENILOR DE ORDINR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultima oră

21:41Paleologu, critici dure către USR: „Prostia de partid a prevalat, Lasconi a picat testul capacității de a depăși tribalismul”
20:58Concursul „Pasărea Anului”, organizat în Noua Zeelandă, are drept câștigător un pinguin: Hoiho cel cu ochii galbeni
20:48„Jignire” pentru Ciolacu: Buzăul face parte din Moldova, cel puțin din punct de vedere seismic. Directorul Institutului pentru Fizica Pământului: Cutremurul din Buzău face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea
20:40Înregistrările cu patroni făcute pe ascuns de angajați pot fi folosite în litigii de muncă, a decis Înalta Curte
20:34Boris îneacă Europa: furtuna excepțională abătută asupra Europei Centrale și de Est aduce noi inundații de amploare
20:28Femeile care nu poartă văl nu vor mai fi „deranjate” de poliția moravurilor, promite noul președinte iranian
20:22Cutremur de 5,4 grade în județul Buzău, resimțit și la București, dar și în Republica Moldova
19:19EXCLUSIV Aflat în vizorul DNA pentru relația cu generalul Dumitru Dumbravă (ex-SRI), afaceristul Tufan vinde terenuri de 4,8 milioane de euro și sponsorizează un partid cu 750.000 lei
17:42Antena 3 susține că Klaus Iohannis ar putea candida la Senat, pentru PNL. Liberalii neagă: „Nu s-a discutat în PNL acest lucru”
17:36Moscova amenință ONU și Crucea Roșie: Să nu accepte invitația Ucrainei de a se deplasa în Kursk
17:29Ce problemă mai are Trump: Taylor Swift. Candidatul republican a scris că o „URĂȘTE” pe artistă
17:22Germania a suspendat Schengen-ul terestru de luni, 16 septembrie. Controalele la frontieră, valabile șase luni
17:20România, țara din UE cu cel mai mare procent al persoanelor suferind de sărăcie severă – Eurostat
17:16Deputata Raisa Enachi susține că a fost bătută în propriul birou de consilieri AUR, de față cu polițiști locali. Enachi a intrat în Parlament pe lista AUR, dar a părăsit partidul
17:10Cât dă social-democratul Ciolacu pentru un decedat în inundații: 10.000 de lei