Cum alegi cel mai bun pepene. Ce poate fi mai potrivit într-o zi dogorâtoare de vară decât o felie răcoroasă de pepene copt, zemos şi dulce?
Cum alegi cel mai bun pepene
Două tone de harbuji şi zemoşi copţi au crăpat ieri sub lama cuţitului la Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad din Iaşi”, în cadrul unei degustări pentru însetaţi şi pofticioşi.
Pe lângă soiurile cultivate în fermele universităţii ieşene, pe „tarabele” din curtea USV Iaşi şi-au făcut loc şi soiuri cultivate de absolvenţi ai acestei instituţii de învăţământ.
În total, 28 de soiuri de pepeni cu miezul dulce sau uşor făinos, acrişor sau mai apos i-au desfătat pe degustători.
Continuarea, în Ziarul de Iași.
_______________________________
Defapt.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială.
Defapt.ro nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice.
Defapt.ro poate fi sprijinit prin donații pentru susținerea jurnalismului independent:
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului Defapt.ro
CONT BANCAR: IBAN RO48BRDE445SV97760644450
Deschis la BRD
Asociația „Doar fapte, CIF 45500057.