/

Propaganda rusă se autodepășește: șefa Russia Today, Margarita Simonyan, îi mulțumește lui Putin, public, pentru că-i „măcelărește pe canibali”

Șefa Russia Today îi mulțumește lui Putin că-i „măcelărește pe canibali”

Propaganda rusă se autodepășește: în cadrul ceremoniei la care i s-a decernat medalia de onoare, șefa Russia Today, Margarita Simonyan, îi mulțumește lui Putin, public, pentru că-i „măcelărește pe canibali”. Acesta i-a ascultat scurtul discurs vizibil mulțumit.

Șefa Russia Today îi mulțumește lui Putin că-i „măcelărește pe canibali”

„Vladimir Vladimirovich, lucrăm sub conducerea ta de mulți ani. De mult doream să vă spun ceva și cred că acesta este momentul cel mai potrivit.

Mulțumesc pentru că-i măcelăriți pe canibali!

Ați promis acum 20 de ani, mai țineți minte fraza de neuitat, „săi măcelărim”? Acum 20 de ani nu le-ați permis să rupă Caucazul nostru, nu ați permis să izbucnească o baie de sânge într-un masacru pe criterii etnice (…)

Vă mulțumesc că nu le-ați permis canibalilor nebuni să devoreze Abhazia și Osetia, în 2008. Vă mulțumim că ați oprit masacrul din Karabah, acum câțiva ani.

De obicei nu sunt nervoasă când vorbesc în public, dar acum, văzând zilnic ce se petrece în Donetsk, este imposibil să nu fii îngrijorat. Vă mulțumesc că, prin durere și sânge, i-am scos pe oameni din dinții însângerați ai canibalilor.

Și vă vom ajuta să-i măcelăriți pe canibali atâta timp cât veți cere asta de la noi! Slujesc Rusia, vă mulțumesc!”, a spus Simonyan.

În noiembrie, tot ea spunea: „Lumea este într-o fundătură – în primul rând, în ceea ce privește valorile. Dacă lumea occidentală continuă să se dezvolte în același mod și merge pe aceeași traiectorie nebunească, atunci se îndreaptă către distrugerea omenirii, chiar și fără niciun fel de război. Încă cincizeci până la o sută de ani și nimeni nu va mai naște. Nimeni nu va putea naște.

Cu toate terapiile hormonale, cu lobby-urile lor farmaceutice, cu spălarea creierului a mentalității propriei națiuni și a altora, a propriilor lor oameni și a propriilor imperii. Nu vreau să trăiesc într-o astfel de lume. Este mai bine să mergem în rai imediat, așa cum a spus Putin: Vom merge în rai și ei vor orăcăi”.

_______________________________

Defapt.ro este un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială.

Defapt.ro nu se finanțează cu fonduri ale statului român și nici cu sume provenite de la partidele politice.

Defapt.ro poate fi sprijinit prin donații pentru susținerea jurnalismului independent: 


Donează prin Transfer Bancar

CONT BANCAR: IBAN RO48BRDE445SV97760644450

Deschis la BRD


Donează prin Patreon


Asociația „Doar fapte, CIF 45500057.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultima oră

18:28BREAKING Partidul cancelarului Nehammer a pierdut zece procente la alegerile din landul Austria inferioară – rezultate preliminare
15:05Cum o apără psihiatrul-vedetă Gabriel Diaconu pe doctorița oncolog șpăgară de la Suceava: Niște oameni se vor trezi fără acces la servicii medicale. Și să găsești înlocuitor ar putea fi nu greu, foarte greu
14:49Doi ani de la incendiul de la „Matei Balș”, fieful lui Streinu Cercel și Rafila: anchetele Parchetului și DNA, învăluite în mister. Nici un vinovat pentru 21 de morți, unii arși de vii
13:55Presa locală: „Individ oleacă băut” prins când conducea un Golf în care mai aflau 13 persoane
13:28Fritz prevestește finalul carierei politice a lui Cioloș: „Dacă eşti deja la al treilea sau al patrulea proiect politic, cine te mai ia în serios?”
12:52New York-ul din estul Ucrainei, depopulat din cauza bombardamentelor rusești. Este vorba de un orășel înființat de coloniști germani în 1864 și numit după metropola americană
10:13Misteriosul credit de 82.000 de euro pe doar cinci ani al doctoriței oncolog șpăgare de la Suceava. De ce avea nevoie de bani de la bancă, deși câștiga peste 100.000 de euro pe an, fără cash-ul din mită?
19:21Europa scapă de al doilea Orbán Viktor: Andrej Babiš, suporter al Moscovei, a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Petr Pavel, general (r) NATO care garantează că va sprijini Ucraina
17:36Tancurile Abrams pe care SUA le vor trimite în Ucraina, fără blindajul ultrasecret din uraniu sărăcit
16:43Oncologa care lua nouă șpăgi pe oră de la pacienți, apărată de un polițist lider de sindicat: Să arestăm toți popii pentru că primesc bani în „cutia milei”, de ce nu s-ar considera mită?
13:48Cum a rezolvat primarul Fritz problema câinilor comunitari: a externalizat contractul de colectare a câinilor, iar firma privată răspunde pentru orice atac al animalelor
13:27Un general american spune că războiul cu China ar putea începe în 2025: „Echipa, motivul și oportunitatea lui Xi sunt toate aliniate”
11:14Orașele României se depopulează, o parte însemnată a celor care pleacă se mută la țară
20:55Cutremurător: într-o singură oră, doctorița oncolog de la Suceava putea lua nouă șpăgi ca să elibereze rețete pentru bolnavii de cancer. Media: o șpagă la un sfert de oră
19:41Ciolacu, noi propuneri de majorare a impozitelor: companiile mari să plătească „cel puțin 1% din cifra de afaceri”. Impozitul pe dividende, „ca în Germania”, de 26%